Uitzending
Koffietijd - Aflevering 89

Aflevering 89

Koffietijd

2-1-2020

| 787 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe is de sfeer in Nieuw-Vennep?
Vivian staat bij de slager in Nieuw-Vennep. Hoe is de sfeer daar?

Wouter de Jong over 'Mindgym'
Tot 2010 timmerde hij aan de weg als acteur in onder andere Oppassen, GTST en Flikken Maastricht. Toen gooide Wouter de Jong het roer om. Hij studeerde mindfullness, werd trainer, schreef drie boeken over mentale veerkracht én staat nu met al zijn ervaring in het theater.

De familie van een 'Koffietijd-collega' woont op de winnende wijkcode!
Er is bij ons achter de schermen iets ongelooflijks gebeurd. Gisteren viel de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro op de wijkcode 2151. En wat super leuk is, de familie van onze collega Jessie woont hier!

Girls in film!
Dit jaar staat er weer een hele reeks van spannende series, lekkere weg-kijk films en romantische comedy's voor ons klaar. Vivian Opsteegh, oprichter van online magazine Girls in Film en regisseur Nadine van Asbeck praten ons bij!

Champagne sabayon met rood fruit
Champagne over? Geen probleem! Hidde maakt een heerlijke champagne sabayon met rood fruit!

Een cadeau voor Greetje!
Het is weer tijd voor het cadeautje van Koffietijd. Vivian gaat in naam van Yvonne het cadeautje afleveren bij de aller-aller-állerliefste Greetje, omdat ze haar leven weer heel goed heeft opgepakt.

De PostcodeKanjer valt in Nieuw-Vennep!
De PostcodeKanjer is gevallen in Nieuw-Vennep! Vivian is in het Kanjerdorp!

Quinty reikt 1 miljoen uit!
Gisteren mocht de Nationale Postcode Loterij miljoenen uitdelen, waaronder de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen! En Quinty mocht 1 miljoen uitreiken in Delft!

Een groot feest in Nieuw-Vennep!
Wat een bedragen worden er uitgereikt in het Kanjerdorp! Het is een groot feest in Nieuw-Vennep!

Een belangrijk jaar voor het koningshuis!
Ook in 2020 schuift Rick Evers aan voor alle royalty nieuwtjes! En het belooft een belangrijk jaar te worden voor het koningshuis!

In deze uitzending van Koffietijd was Wouter de Jong te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 89 werd uitgezonden op donderdag 2 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie