Uitzending
Koffietijd - Aflevering 88

Aflevering 88

Koffietijd

1-1-2020

| 263 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Sieneke - Ik ben verliefd
Sieneke zingt haar Songfestival-klassieker 'Ik ben verliefd'!

De winnende postcode zit in de kluis!
Vanavond wordt in RTL Boulevard bekend gemaakt waar de Postcode Kanjer van 54,7 miljoen euro is gevallen. Notaris Jan Piet van Harseler heeft de winnende postcodes getrokken en samen met Quinty veilig in de kluis opgeborden!

Marlayne, Sieneke en Getty Kaspers weten hoe het is om mee te doen aan het Songfestival!
2020 wordt ons jaar van het Songfestival! Wij praten hierover met 3 vrouwen die weten hoe het is om mee te doen aan het grootste muziek-evenement ter wereld, Marlayne, Sieneke en Getty Kaspers.

Marlayne - Give me one good reason
Marlayne Sahupala stond op het Songfestival met het nummer Give me one good reason. Vandaag zingt ze het voor ons bij Koffietijd!

Gaston gaat het land in
Vandaag valt de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro ergens in Nederland en natuurlijk gaat Gaston Starreveld weer het land in! Vivian blikt met hem vooruit!

Getty Kaspers - Ding A Dong
Het songfestival komt naar Nederland, daar praten we over met oud songfestival-deelnemers: Sieneke, Marlayne en Getty Kaspars. Getty won in 1975 het songfestival met de band Teach In en het nummer Ding A Dong!

Een PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro!
Vandaag is dus d dag. Vanavond valt, ergens in Nederland, die PostcodeKanjer van maar liefst 54,7 miljoen euro. Bea Post begeleidt al jaren winnaars van de Postcode Loterij en is onze vaste gast op 1 januari, om vooruit de blikken op de Kanjer die gaat vallen vandaag. Eric Dekker won in 2017 ruim 900.000 euro en vertelt bij ons wat voor impact dit heeft gehad op zijn leven!

Happy New Year!
Hoe kun je 2020 nou beter beginnen dan met Happy New Year van ABBA? Juist, dat dachten wij ook! Marlayne Sahupala trapte deze eerste uitzending van 2020 muzikaal af!

In deze uitzending van Koffietijd waren Gaston Starreveld, Getty Kaspers, Marlayne Sahupala en Sieneke Peeters te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 88 werd uitgezonden op woensdag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie