Uitzending
Koffietijd - Aflevering 92

Aflevering 92

Koffietijd

7-1-2020

| 192 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Joep Onderdelinden en Rick Engelkes over de musical 'Verliefd Op Ibiza'. -Maaike Dorsteen, Jan Heemskerk en Hetty Crèvecoeur praten over verschillende diëten. -Marsha Pinedo is oprichter van de stichting Villa Pinedo, een online platform door en voor kinderen van gescheiden ouders.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Verliefd op Ibiza!
Verliefd op Ibiza is één van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen jaren en gaat nu het theater in. De musical gaat op 3 februari in première over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en waar twintigers de weg kwijt zijn. Mylene D'anjou en Samir Hassan spelen in de musical, geproduceerd door Rick Engelkes en geregisseerd door Joep Onderdelinden.

Niet langer stilstaan
Mylene D'Anjou en Samir Hassan zingen een nummer uit de musical Verliefd op Ibiza!

Villa Pinedo is er voor kinderen van gescheiden ouders
Het is januari. een maand waarin veel mensen besluiten te scheiden. Als er kinderen in het spel zijn, betekent dit dat zij dus te horen krijgen dat hun ouders uit elkaar gaan en breekt er vaak een moeilijke periode aan. Aan tafel Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo en Demi Keppel, buddy bij Villa Pinedo.

Een paar kilo kwijt in het nieuwe jaar, hoe doe je dat?
Januari lijkt een goed en logisch moment om je leven te beteren. Voor de meeste betekent dat een kilootje minder. Hoe krijgen we een gezonde leefstijl? Welk dieet werkt wel, en welke niet? Maaike Dorsteen, Jan Heemskerk en Hetty Crèvecoeur helpen je een handje op weg! En hoe houden we het zo lang mogelijk vol?

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Heemskerk, Rick Engelkes en Mylène d'Anjou te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 92 werd uitgezonden op dinsdag 7 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie