Uitzending
Koffietijd - Aflevering 94

Aflevering 94

Koffietijd

9-1-2020

| 1783 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Maaike Dorsteen over goede voornemens. -Mara Grimm, Maureen Belderink en Samuel Levie over de laatste eettrends. -Tim Hofman is de nieuwe presentator van 'Over Mijn Lijk'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

"Dit wordt voor jou een gamechanger"
Tim Hofman komt praten over een nieuw seizoen van Over mijn Lijk. Hij wordt vergezeld door de zus van een van de mensen die in het programma wordt gevolgd. Het is Yentl Abbing, de tweelingzus van de inmiddels overleden Fabienne Abbing.

Een maaltijd vervangen door een shake
In januari staat iedereen weer op scherp en worden er een aantal diëten gevolgd. Veel vrouwen kiezen er voor om hun maaltijd te vervangen voor een shake. Maaike Dorsteen geeft ons een aantal tips!

'Hoe Surinaams ben ik als in Nederland opgegroeide vrouw?'
Componist Thijs Borsten is samen met zangeres en actrice Lucretia van der Vloot afgereisd naar Suriname. Ze gingen de roots van Lucretia herontdekken.

Vogels door de wintermaanden helpen
In de wintermaanden is er voor vogels weinig voedsel te vinden. Vivian is vandaag samen met ambassadeur van Vogel-bescherming Camilla Dreef op pad. Ze laat zien waar je op moet letten!

Skrei in tomatensaus
Pieter maakt vandaag een budgetmaaltijd! Uit onze eigen Noordzee: skrei in tomatensaus

Een verrassing voor Marja
Vandaag in het cadeautje van Koffietijd verrast Edith haar lieve vriendin Marja. Ze kennen elkaar al 40 jaar en voelen zich als zussen.

Wat eten we in 2020?
Er is niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw decennium aangebroken. Aan tafel zitten Mara Grimm, Maureen Belderink en Samuel Levie, zij vertellen ons wat we gaan eten in 2020.

In deze uitzending van Koffietijd waren Tim Hofman en Lucretia van der Vloot te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 94 werd uitgezonden op donderdag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!