Uitzending
Koffietijd - Aflevering 97

Aflevering 97

Koffietijd

14-1-2020

| 389 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Het dochterpanel, bestaande uit Anna Herter, Quinty Misiedjan, Linda de Munck en Roosmarijn Wind, over plannen. -Arthur Japin over 'Pride & Prejudice' van Jane Austen. -Marc de Hond over zijn voorstelling 'Voortschrijdend Inzicht'. -Suzanne van Meenen maakt kans op de titel TaalHeld 2019.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Leven met laaggeletterdheid
In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Zij lopen daardoor tegen problemen aan op het gebied van geld, werk, gezondheid en gezinsleven.

Een heftig jaar voor Marc de Hond
Marc de Hond kreeg ruim een jaar geleden te horen dat hij blaaskanker heeft. Sinds afgelopen week staat hij in het theater met zijn voorstelling 'Voortschrijdend inzicht' waar hij elke avond wordt geïnterviewd over zijn leven.

Arthur Japin over Pride & Prejudice
Arthur Japin bespreekt een klassieker: Pride & Prejudice.

Leven met laaggeletterdheid
Als je laaggeletterd bent zijn simpele handelingen bijna onmogelijk. Suzanne en Dorine vertellen erover.

Koolwraps met kip
London maakt vandaag gezonde wraps gemaakt van savooiekool, gevuld met coleslaw en kip!

Jaqueline verrast vriendin Marina
Wat goed hoe je het allemaal doet. Dat is wat Jaqueline tegen haar goede vriendin Marina wil zeggen met het cadeautje van Koffietijd.

De agenda's van ons dochterpanel
"Casting, meeting, etentje, wijn drinken, sporten, opnames..." Een willekeurige week uit de agenda van Anna van ons dochterpanel en die is behoorlijk vol. Hoe gaat ons dochterpanel om met plannen?

In deze uitzending van Koffietijd waren Arthur Japin, Marc de Hond en Sting te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 97 werd uitgezonden op dinsdag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie