Uitzending
Koffietijd - Aflevering 91

Aflevering 91

Koffietijd

6-1-2020

| 197 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens en Mika bespreken de uitreiking van de Golden Globes. -Frans Duijts over zijn 15-jarig jubileum. Ook treedt hij op. -Sarah Dikker weet hoe je het 'gat' dat je kerstboom in je huis achterlaat, weer groen opvult.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frans Duijts - Door Jouw Ogen
Frans Duijts met zijn nieuwe single 'Door Jouw Ogen'.

Frans Duijts over zijn samenwerking met Wilfred Genee!
Frans Duijts zijn nieuwe single 'Door Jouw Ogen' is op een bijzonder manier tot stand gekomen. Hij vertelt hoe het was om aan dit nummer te werken met Wilfred Genee!

Tips om de lege plek op te vullen waar de kerstboom stond
Het is vandaag Driekoningen: de kerstboom moet eruit! Maar hoe vul je het gat op dat de boom achterlaat? Groenspecialist Sarah Dikker geeft tips.

Mika vond meer mensen lelijk dan mooi gekleed bij de Golden Globes
Vannacht werden voor de 77e keer De Golden Globes uitgereikt: de prijzen voor de beste films en series van het afgelopen kalenderjaar. Patrick bespreekt de films en Mika van Leeuwen de mode - en hij houdt zich niet in!

Gevulde puntpaprika's met gegrilde halloumi en parelgort
Pieter maakt vandaag een gerecht met groente in de hoofdrol en heerlijke zacht gegrilde halloumikaas!

Hanneke verrast haar dochter!
Patrick is vandaag in Tilburg: Hanneke wil het Cadeautje van Koffietijd aan haar dochter schenken, omdat ze een moeilijke tijd achter de rug heeft.

In gesprek met de winnaars van de PostcodeKanjer!
Op nieuwjaarsdag viel de PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro op de postcode 2151 BZ in Nieuw-Vennep. De ene helft van dit recordbedrag werd verdeeld onder tien hoofdprijs-winnaars en de andere ruim 27 miljoen euro werd verdeeld onder alle deelnemers waarvan het lotnummer begint met 2151. Wij praten met een paar winnaars over hoeveel geld ze hebben gewonnen en wat ze ermee gaan doen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Frans Duijts, Patrick Martens en Sarah Dikker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 91 werd uitgezonden op maandag 6 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie