Uitzending
Koffietijd - Aflevering 95

Aflevering 95

Koffietijd

10-1-2020

| 928 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: - Iris Posthouwer, schrijfster van het boek 'Smalltalk Survival', geeft tips voor gesprekjes op de nieuwjaarsborrel. -Sportpresentatrice Mari Carmen Oudendijk blikt vooruit op het komende sportjaar. -Ron Weil geeft modetips. -Isa Hoes over de gedichtenbundel 'Zo Heel Jij Mij', met poŽzie van o.a. Toon Hermans, Willem Wilmink, Joost Zwagerman, Drs. P en Bernlef.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een verzameling gedichten over troost
Actrice Isa Hoes stelde de gedichtenbundel 'Zo heel jij mij' samen, die vol staat met gedichten over troost. Ze vertelt er alles over bij Koffietijd!

Smalltalk tips
Welkom terug. De nieuwjaarsborrels vliegen ons deze maand om de oren. Maar waar praat je nou over met die ene oud-collega of buurman? En hoe stap je op een beleefde manier uit een gesprek waar je misschien wel helemaal geen zin in hebt? Iris Posthouwer, auteur van het boek Smalltalk Survival, geeft tips.

Sportjaar 2020
2020 belooft een fantastisch sportjaar te worden. Zowel voor de sporters als voor ons, de 17 miljoen coaches thuis. Waar kunnen we ons allemaal op verheugen? Sportkenner Mari Carmen Oudendijk vertelt het ons.

Terug naar de Gouden Eeuw
De Gouden Eeuw: een welvarende tijd waar veel Nederlanders geschiedenis schreven. Maar is dat wel de volledige geschiedenis? De tenntoonstelling Hollandse Meesters Herzien geeft een frisse blik op de 17e eeuw.

De ideale garderobe van 2020!
Het nieuwe jaar is ook een goede gelegenheid om weer eens kritisch naar je kledingkast te kijken. Ron Weil, personal shopper bij de Bijenkorf, stelde voor ons de ideale kledingkast voor het nieuwe jaar samen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Isa Hoes en Mari Carmen Oudendijk te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 95 werd uitgezonden op vrijdag 10 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie