Uitzending
Koffietijd - Aflevering 188

Aflevering 188

Koffietijd

17-5-2023

| 584 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Terugblik op spraakmakende momenten van Koffietijd met Frans Duijts en Senna Willems. Ze zingen samen ook een nummer. -Koningin Máxima blaast 52 kaarsjes uit! Josine Droogendijk over de kracht van Máxima en haar stijlvolle outfits! -Beautyexpert Maaike Dorsteen en cosmedisch trainer Stien Jonker over collageen. -Journalist Raounak Khaddari over haar boek Even Goede Vrienden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Met Frans Duijts is het 'Altijd Feest'
Frans Duijts heeft over de afgelopen jaren vaker een feestje gebouwd bij Koffietijd. Vandaag is dat niet anders. We blikken met hem terug op de keren dat hij bij ons te gast was. Daarnaast hebben we het ook over zijn samenwerking met Senna Willems en treden zij op met hun nummer 'Altijd Feest'.

Koningin Máxima ook koningin van de mode!
Hieper-de-piep hoera! Koningin Máxima is vandaag 52 geworden. Máxima wordt niet alleen meer gezien als koningin van ons land, maar ook van de mode. Met haar prachtige looks inspireert ze veel vrouwen. Vandaag bespreken we haar stijl met royaltyjournalist Josine Droogendijk.

Vrienden voor het leven?
We praten vandaag met Raounak Khaddari over vriendschap. Zij schreef het boek 'Even Goede Vrienden'. Nadat ze twee vriendschappen had verbroken verdiepte ze zich in dit onderwerp. Hoe ziet vriendschap eruit in de huidige samenleving én hoe onderhoudt je deze vriendschappen het beste?

Vega vignarola
Vandaag gaat Bibi weer aan de slag met groente! Ze maakt een heerlijke vega vignarola. Een heerlijk recept nu het weer lekker weer wordt.

Alle voordelen van collageen
We hebben collageen al vaak besproken. Toch blijft het soms onduidelijk waar collageen nou zo belangrijk voor is. Onze beauty-expert Maaike Dorsteen en cosmedisch trainer Stien Jonker weten hier alles van. Vandaag zetten ze alles wat we moeten weten over collageen nog een keer op een rijtje.

Wie wordt de favoriete taalheld van dit jaar?
Er kan weer bijna gestemd worden op de favoriete taalheld van 2023. Stichting Lezen en Schrijven organiseerde een kennismaking met alle genomineerden. Wij konden dit natuurlijk niet missen!

Frans Duijts mag zich de nachtburgermeester van Nederland noemen!
Vandaag is Frans Duijts bij ons te gast! Dit jaar mag hij zichzelf de nachtburgermeester van Nederland noemen. Wij zijn benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken. Ook mocht hij vorige week 44 kaarsjes uitblazen! Heeft hij dit groots gevierd?

In deze uitzending van Koffietijd was Frans Duijts te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 188 werd uitgezonden op woensdag 17 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie