Uitzending
Koffietijd - Aflevering 185

Aflevering 185

Koffietijd

12-5-2023

| 508 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Peter van der Vorst over de geschiedenis van Koffietijd. -Dave Dekker treedt op. -Voormalig rolstoeltennister Esther Vergeer en Tweede Kamerlid Inge van Dijk over het belang van sportverenigingen. -Moestuinexpert Floor Korte duikt met London de keuken in voor een moestuinfrittata en een salade.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wie is de winnaar van de Postcode Loterij Plus Prijs?
Winston mag een aantal mensen gelukkig maken met de Postcode Loterij Plus Prijs. Wie zijn de winnaars?

Geen gezeik voor Dave Dekker
Dave Dekker laat zijn nieuwe single 'Geen Gezeik' horen.

Alleskunner Dave Dekker
Dave Dekker staat al sinds hij een klein jongetje is op het podium. En, nog steeds is hij een druk bezig bijtje. Momenteel heeft hij een nieuwe single. Maar, hij is ook druk met voetballen en nog heel veel meer. Wij leren Dave beter kennen.

De tweede halve finale van het Songfestival: een lange zit
Patrick en Eline hebben gister de tweede halve finale van het Songfestival bijgewoond. Ze updaten ons weer vanuit Liverpool. Al was het een lange zit en volgens Patrick meer het Junior Songfestival...

De archieven in en Peter van der Vorst op de valreep in de studio
Vivian dook de archieven in en vond een hilarisch van haar en Loretta. En, Peter van der Vorst is op de valreep nog te gast in de studio. Hij was heel vaak in de villa te gast, maar was nog nooit in onze studio te gast.

Sport: het kloppende hart van de samenleving
Verenigingen en sportclubs zijn het kloppende hart van onze samenleving. Ook voor kinderen met een beperking zijn sportclubs essentieel. Helaas zien veel verenigingen hun toekomst somber tegenmoet. Het is de hoogste tijd dat daar verandering in komt.

In deze uitzending van Koffietijd waren Dave Dekker, Esther Vergeer en Peter van der Vorst te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 185 werd uitgezonden op vrijdag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie