Uitzending
Koffietijd - Aflevering 186

Aflevering 186

Koffietijd

15-5-2023

| 577 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jaap Jongbloed over zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje. -Hans van Willigenburg en Peter Douglas over Frank Sinatra. -Gaia Aikman en Nurlaila Karim blikken vooruit op het Musical Awards Gala. -Staatssecretaris Gunay Uslu en Marjolein van Breemen, directrice van Naturalis, over het project Triceratops On Tour.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Schiet Jaap Jongbloed het Perfect Plaatje?
Het nieuwe seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' is momenteel te zien. En van de kandidaten is Jaap Jongbloed. Hij is vandaag bij ons te gast. Schiet hij het perfecte plaatje?

Thank you Frank
Zanger Peter Douglas zingt het nummer 'Thank you Frank' ter ere van Frank Sinatra.

Ode aan Frank Sinatra
Op 14 mei 1998 overleed Frank Sinatra. En van de meest invloedrijke en belangrijkste muziekhelden allertijden. 25 jaar later bespreken we met mega fans Hans van Willigenburg en Peter Douglas het leven van de legende.

Tomatenbroodsoep
London maakt een heerlijk Toscaanse maaltijdsoep: Tomatenbroodsoep.

Slepen Gaia en Nurlaila een Musical Award binnen?
Vanavond is het zover: het Musical Award Gala. Twee genomineerden, Gaia Aikman en Nurlaila Karim, zijn vandaag bij ons te gast. Zijn ze voorbereid op vanavond? Hangen de galajurken al klaar? En, zijn de speeches al uit het hoofd geleerd? We bespreken het allemaal en zij vertellen over hun nominaties.

Terugblik op het Songfestival
Patrick is weer terug na een week in Liverpool voor het Songfestival. Samen met Loretta blikt hij terug op de finale van afgelopen zaterdag.

In deze uitzending van Koffietijd waren Hans van Willigenburg, Jaap Jongbloed, Nurlaila Karim en Peter Douglas te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 186 werd uitgezonden op maandag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie