Uitzending
Koffietijd - Aflevering 192

Aflevering 192

Koffietijd

23-5-2023

| 764 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Sanne Wallis de Vries treedt op. -April Darby over haar rol in de musical Aida. -Melissa Kamstra over haar boek Je Hebt Het Zelf In De Hand. -Oprichter Heleen Terwijn over de IMC Weekendschool.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Sanne Wallis de Vries start eigen meidengroep
Ta Mre, oftewel Sanne Wallis de Vries, Suzanne Mateysen en Tessel Beek, zijn een nieuwe meidengroep begonnen. Samen met deze meidengroep maken ze ook de voorstelling 'Voor Me Leeftijd'. Hoe is deze samenwerking ontstaan en waar gaat de voorstelling over?

IMC Weekendschool viert 25-jarig jubileum
IMC Weekendschool zorgt al 25 jaar voor onderwijs waarin je interesse centraal staat. Vandaag zijn bij ons directeur Heleen Terwijn en oud-studenten Suraj en Hassiba aangeschoven, over het belang van de school en de belangrijkste lessen die ze hebben geleerd. Waar zien zij zichzelf in de toekomst?

April Darby schittert de sterren van de hemel in AIDA
Na 10 jaar kunnen we weer genieten van de musical 'AIDA'. En van de krachtige vrouwenrollen wordt gespeeld door April Darby. Hoe vindt ze het om deze rol te spelen?

Aardbeienslof van Hidde
Onze Hidde staat eindelijk weer eens in de keuken. En, je weet wat dat betekent: heel veel zoetigheid. Vandaag maakt hij een heerlijke zomerse slof, namelijk een aardbeienslof. Als dat niet smullen wordt!

April Darby: dijk van een stem!
Dat April Darby kan zingen, dat weten we natuurlijk als geen ander. Vandaag zingt ze voor ons uit de musical 'AIDA' het nummer 'Ik zie het nu'.

Kan je met handlezen daadwerkelijk in de toekomst kijken?
Melissa Kamstra is handcoach. In haar nieuwe boek 'Je Hebt Het Zelf In De Hand' legt ze uit hoe je door naar je handen en vingers te kijken, jezelf beter kunt begrijpen. Wat kunnen we allemaal aflezen aan onze handen?

Wat is de nieuwe acteerklus van Sanne Wallis de Vries?
Vandaag is Sanne Wallis de Vries bij ons te gast. Vanaf januari 2024 gaat ze spelen in 'Who is afraid of Virginia Woolf?'. Ze vertelt ons er alles over.

In deze uitzending van Koffietijd was Sanne Wallis de Vries te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 192 werd uitgezonden op dinsdag 23 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie