Uitzending
Koffietijd - Aflevering 191

Aflevering 191

Koffietijd

22-5-2023

| 782 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Herman van Veen krijgt vanavond de Buma Lifetime Achievement Award 2023. -Michael van Hoorne en Eline de Ruig over Avonturenboerderij Molenwaard. -Saskia Boddeke over haar documentaire Het Zit In Mijn Hart, die in première ging op het IDFA.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat is het geheim achter het succes van Herman van Veen?
Herman van Veen is al bijna zestig jaar actief als muzikant, performer, presentator, schrijver en componist. Waar is hij het meeste trots op? En, wat is zijn geheim? Ook zingt hij voor ons zijn nummer 'Alles doet ertoe'.

Wie maakt Gaston vandaag gelukkig?
Gaston is voor de laatste keer op pad en dat betekent dat er gouden enveloppen uitgedeeld gaan worden. Wie zijn de winnaars en wat gaan ze doen met het geldbedrag?

Quinty's Surinaamse bruine bonen
Het weekend is voorbij en helaas is de laatste week van Koffietijd aangebroken. Vandaag staat London in de keuken om weer een heerlijk recept te bereiden. Hij staat hier niet alleen, zijn moeder helpt hem met het bereiden van Quinty's Surinaamse bruine bonen.

Eline en Michael leiden ons rond op Avonturenboerderij Molenwaard
Het succesvolle themapark: 'Avonturenboerderij Molenwaard', bestaat vijf jaar. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig liep een dagje met Michael van Hoorne mee en liet ons alle kanten van de boerderij zien. Ook krijgen we de beste tips voor de leukste kindermusicals van aankomend jaar.

Stichting De Boshalte is een ontmoetingsplek voor iedereen
Patrick ging op bezoek bij stichting 'De Boshalte'. Een ontmoetingsplek voor iedereen, maar voor sommigen een plek met een diepe betekenis. Wat schuilt er achter deze gezellige plek?

Theatergroep KamaK krijgt eigen film
In de bijzonder documentaire 'Het zit in mijn hart', zie je hoe de theatergroep KamaK een voorstelling opvoert. Vandaag kwamen regisseur Saskia en drie van de acteurs vertellen over de film. Waarom is de film bedacht? En, wie is het grote voorbeeld voor de acteurs?

Herman van Veen ontvangt award voor 60-jarig jubileum
Vandaag is Herman van Veen bij ons te gast om te praten over zijn 60-jarig jubileum. Voor dit oeuvre ontvangt hij vanavond 'Buma Lifetime Achievement Award 2023'. Wie mogen de award aan hem overhandigen en wat vindt hij er zelf van?

In deze uitzending van Koffietijd was Herman van Veen te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 191 werd uitgezonden op maandag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie