Uitzending
Koffietijd - Aflevering 183

Aflevering 183

Koffietijd

10-5-2023

| 582 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarin we gasten ontvangen en je bijpraten op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Freek en Hella de Jonge wisselen van rol
Freek en Hella de Jonge werken al meer dan 40 jaar samen: Freek op het toneel en Hella achter de schermen. Nu draaien ze de rollen om en staat Hella in de schijnwerpers. Ze toeren namelijk door het land met hun nieuwe documentaire 'Het Atelier'. Hoe was het voor hen om dit te maken?

Verras je moeder op Moederdag met prachtige bloemen!
Het is bijna Moederdag en dat betekent dat het tijd is om je moeder in het zonnetje te zetten! Bloemstylist Fenneke Lipsch laat ons vandaag zijn hoe je een kleurrijk en fleurig cadeau maakt. Daar wordt je moeder ongetwijfeld heel blij van.

Claudia en Stijntje geven een voorproef van Fit met Koffietijd!
Over twee weken is het zover: Fit met Koffietijd. We gaan dan live in de uitzending sporten, samen met Claudia Straatmans en personal trainer Stijntje Bruijn. Vandaag geven zij ons alvast een voorproefje om iedereen in beweging te krijgen. Op welke manier verandert beweging je leven?

Het Concertgebouw is niet weg te denken uit Amsterdam
Het Concertgebouw is ondertussen al 135 jaar een onderdeel van Amsterdam en is niet meer weg te denken! We praten vandaag met directeur Simon Reinink, zangeres Izaline Calister en pianist Thijs Borsten, over de betekenis en ontstaan van dit gebouw. Hoe is het om hier muziek te mogen maken?

Nederland grijpt naast een plek in de finale bij het Eurovisie Songfestival
Eline en Patrick zijn de hele week in Liverpool om live verslag te doen van het Eurovisie Songfestival. Nederland viel gisteravond tijdens de eerste halve finale helaas af, dus Mia en Dion zullen niet in de finale staan. Hadden ze dit verwacht? En hoe was de sfeer bij de halve finale?

Izaline Calister zingt een nummer uit 'Het Eiland Van Mijn Vader'
We hebben het uitgebreid gehad over het concertgebouw. En, daar worden natuurlijk ook heel veel concerten gegeven! Izaline Calister zingt het nummer 'Mi Pais', om ons vast een voorproefje te geven van het concert 'Het Eiland Van Mijn Vader'. Dit concert is onderdeel van de Vriendenloterij Zomerconcerten.

Doperwtenmash met krokante krieltjes, kabeljauw en remoulade
Vandaag maakt Bibi doperwtenmash met krokante krieltjes, kabeljauw en remoulade. Een heerlijke doordeweekse maaltijd maar dan net even anders. Een heerlijk gerecht om eens te proberen! Je vind hieronder het volledige recept.

We starten de ochtend met Freek en Hella de Jonge
Vandaag zijn Hella en Freek de Jonge bij ons te gast. Hella maakt altijd de kostuums van Freek, voor tijdens zijn shows. Waar let ze dan op en probeert ze ook via de kleding een boodschap over te brengen? Daarnaast zijn we natuurlijk heel benieuwd naar hoe zij hun ochtend starten.

In deze uitzending van Koffietijd was Freek de Jonge te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 183 werd uitgezonden op woensdag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie