Uitzending
Koffietijd - Aflevering 187

Aflevering 187

Koffietijd

16-5-2023

| 587 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Waldemar Torenstra over zijn programma Ondersteboven Van De Amerika's. -Bioloog David van Gennep over het programma Jungle In Huis. -Eline de Ruig bespreekt de Musical Awards. -Danny Lee, Yan Ting Yuen en Sun Li bereiden een gerecht uit hun kookboek Chin. Ind. Rest..

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Stichting Aap in het nieuws met bijzondere reddingsactie!
Al 51 jaar lang red Stichting Aap de levens van apen. Ook vandaag vertelt bioloog David van Gennep ons hier meer over. Vorige week kwamen ze in het nieuws met een reddingsactie waarbij ze witoorpenseel-aapjes redde. Ook zijn ze vanaf volgende week te zien in de serie 'Jungle In Huis'. Op deze manier krijgen we inzicht in het prachtige werk dat ze verrichten. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Waldemar Torenstra is 'Ondersteboven Van De Amerika's'
Waldemar Torenstra is vaker bij ons te gast geweest en vandaag is hij er weer! We blikken eerst kort met hem terug op de keren dat hij bij ons was. Daarna hebben we het uitgebreid over zijn nieuwe programma 'Ondersteboven Van De Amerika's'. Hiervoor reisde hij door Noord- en Zuid-Amerika op zoek naar oude culturen. Hoe heeft hij dit ervaren?

Wimpie en de Domino's treden op voor Loretta haar verjaardag
Vandaag treden Wimpie en de Domino's bij ons op, speciaal voor Loretta haar verjaardag! Ze spelen het nummer 'Knallen Vandaag' en maken er een groot feest van.

Babi pangang
Het is druk in de keuken vandaag! London gaat koken met Danny Lee, Sun Li en Yan Ting Yuen die samen met Kai Fai Lee het kookboek 'CHIN. IND. REST' schreven. Natuurlijk gaan ze uit dit boek een aantal heerlijke gerechten klaarmaken, met o.a. babi pangang. Hieronder vindt je alles wat je nodig hebt.

Eline deelt alles over de Musical Awards 2023
Gisteravond vonden de Musical Awards 2023, voor de 21e keer, plaats en Eline was erbij! Vandaag schuift ze bij ons aan om er alles over te vertellen. De opening van de show wordt altijd groots aangepakt, dus we zijn benieuwd hoe dat dit jaar was. Maar, wat we echt willen weten is: wie zijn er in de prijzen gevallen?

Er is er één jarig en dat is Loretta!
Vandaag zetten we Loretta in het zonnetje, want ze is vandaag jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. En, we beginnen de ochtend dan niet zonder een leuke verrassing.

In deze uitzending van Koffietijd waren Danny Lee, David van Gennep en Waldemar Torenstra te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 187 werd uitgezonden op dinsdag 16 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie