Uitzending
Koffietijd - Aflevering 193

Aflevering 193

Koffietijd

24-5-2023

| 656 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Met Jim Bakkum blikken we terug op zijn leukste momenten in de uitzending en hij vertelt hij over zijn nieuwe projecten. -Budgetstylist Jeltje van der Pol met inspiratie voor zomerkleding. Wat moet je echt niet vergeten mee te nemen in je koffer? -Directeur Mauritshuis Martine Gosselink over de nieuwe editie van Verhaal Op Zaal, waarbij de verhalen achter de kunstwerken worden verteld.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Fit met Koffietijd én Claudia en Stijntje!
Samen met Claudia en Stijntje is er een groep fanatieke Koffietijdkijkers aan het sporten in het Beatrixpark! Quinty gaat een kijkje nemen bij deze fanatiekelingen. We zijn benieuwd wat allemaal voor oefeningen en activiteiten worden gedaan. Welke spieren worden er op deze woensdagochtend allemaal getraind? En zal Quinty zelf ook even meedoen met een oefening?

Op de blauwe loper bij de primière van The Litte Mermaid
Heel bekend Nederland mocht gisteren z'n mooiste gala outfit uit de kast trekken! Gisteravond ging namelijk 'The Little Mermaid' in première. Deze avond was er een dresscode, namelijk: Mermaid Core. Maar, hield iedereen zich hier op 'de blauwe loper' wel aan? Eline ging het checken!

Ontdek de verhalen achter de meesterwerken in Het Mauritshuis
Het Mauritshuis hangt vol met een tal van topstukken van Nederlandse kunstenaars. Hier kun je topwerken van o.a. Jan Steen, Johannes Vermeen en Rembrandt van Rijn bewonderen, maar wat voor verhaal zit er achter al deze meesterwerken? Hiervoor heeft het Mauritshuis iets speciaals ontwikkeld: 'Verhaal op Zaal'. Vandaag is directeur van het Mauritshuis, Martine Gosselink, bij ons te gast en vertelt ons alles over deze bijzondere rondleiding. We zijn benieuwd welk schilderij de grote favoriet is van het Mauritshuis.

Het einde van Fit met Koffietijd!
De uitzending komt ten einde en daarmee ook Fit met Koffietijd! Samen met Jim Bakkum gaan Quinty en Vivian naar de fanatieke Koffietijdkijkers in het Beatrixpark. Ook komen Bibi en London erbij, om deze fitte woensdag af te sluiten met een heerlijke Post Workout Lunch!

Eet je fit met de Post Workout Lunch van Bibi en London
Bij zo'n fitte ochtend hoort natuurlijk ook een gezonde lunch! Vandaag staan London en Bibi gezellig samen in de keuken en maken een heuse 'Post Workout Lunch'. Het is natuurlijk belangrijk om je lichaam goed te voeden na een sportieve ochtend. Bibi en London maken samen heerlijke bananenmuffins en toast met een bijzondere spread van doperwten en hüttekäse.

Het startsein voor Fit met Koffietijd!
Vandaag is het zover, Fit met Koffietijd! Het is prachtig weer en Claudia en Stijntje zijn er klaar voor. Samen met een groep Koffietijdkijkers gaan Claudia Straatmans en Stijntje Bruijn lekker sporten in het park, maar wat gaan ze precies allemaal doen? Quinty en Vivian geven het startschot en dan kan Fit met Koffietijd beginnen!

In deze uitzending van Koffietijd was Jim Bakkum te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 193 werd uitgezonden op woensdag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie