Uitzending
Koffietijd - Aflevering 190

Aflevering 190

Koffietijd

19-5-2023

| 479 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Olga Commandeur stopt met het programma Nederland In Beweging. Een terugblik. -Hoofdredacteuren, Claudia Straatmans, Hilmar Mulder, Helene van Santen en Marije Veerman over het thema Sisterhood. -Nigel Brown en Esmée over de swingende voorstelling waarin zij met vier andere zangers discoklassiekers zingen. -Beautyexpert Maaike Dorsteen over een skin-detox.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Swingend de show uit met Nigel Brown en Esmée Dekker
Nigel Brown en Esméé Dekker zingen voor ons een heerlijke disco-mashup, begeleidt op de vleugel door Billy Malu. En, zo gaan we swingend het weekend in!

'Stayin Alive Disco Fever' krijgt je aan het swingen
Uit volle borst meezingen en niet in je stoel kunnen blijven zitten: dat is het uitgangspunt van het nieuwe theaterconcert 'Stayin Alive Disco Fever'. De zaal wordt op de kop gezet met de grootste musical hits en de beste disco classics. Nigel Brown en Esmée Dekker, twee castleden, vertellen ons er alles over. Én laten ons swingen!

Vrouwen: support andere vrouwen!
Vandaag zijn de hoofdredacteuren Claudia Straatmans, Marije Veerman, Helene van Santen en Hilmar Mulder voor de laatste keer te gast. Dit keer bespreken we het thema 'sisterhood'. Wat betekent dit voor hen en voor hun blad? En waarom moeten vrouwen andere vrouwen supporten?

Olga Commandeur stopt, maar niet met bewegen
Olga Commandeur stopt na bijna een kwart eeuw met 'Nederland in Beweging'. Maar, ze stopt zeker niet met bewegen door het land. Ze heeft nog genoeg plannen en vertelt bij ons hoe ze nu haar tijd gaat besteden.

Wie krijgt een gouden envelop?
Gaston is weer op pad! Wie krijgt dit keer een gouden envelop?

Chicken and waffles
Hoe kun je beter je weekend inluiden, dan met een recept van London. Vandaag staat London in de keuken om 'Chicken and waffles' te maken, een combinatie tussen zoet en hartig. Dit typisch Amerikaanse recept belooft een smaaksensatie te worden. Lekker om je vingers bij af te likken!

Waarom je een skin detox moet proberen
Smeren, smeren en nog eens smeren. Dat is wat we elke dag doen tijdens onze skincare routine. Beautyexpert Maaike Dorsteen komt nog een laatste keer vertellen over een perfecte skincare routine én wat voor voordelen er aan een skin detox zitten.

Patrick stak zijn handen uit de mouwen bij Oyfo
In Hengelo komen techniek en kunst op één locatie samen: Oyfo. Patrick stak zijn handen uit de mouwen en kreeg alvast een voorproefje van de nieuwe tentoonstelling Ai-catcher.

London zingt de sterren van de hemel in een geheim duet
Olga Commandeur staat dit keer bij ons in de keuken, in plaats van op het podium bij 'Nederland in Beweging'. Hoe is dat voor haar? En, Pernille en Patrick kijken terug op de zangkunsten van London bij 'Secret Duets'. Wat kan hij goed zingen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Hilmar Mulder en Olga Commandeur te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 190 werd uitgezonden op vrijdag 19 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie