Uitzending
Koffietijd - Aflevering 184

Aflevering 184

Koffietijd

11-5-2023

| 827 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bram Krikke en Pieter Valley treden op met hun nummer Bunda. -Evita Bloemheuvel, woordvoerder van VluchtelingenWerk Nederland, over het platform RefugeeHulp. -Mari van de Ven geeft vijf vrouwen een make-over. -Chefkok Anna Bontekoe en haar moeder, Marja West, gaan koken met London.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bram Krikke en Pieter Valley werken samen aan hun nummer 1-hit
Bram Krikke en Pieter Valley zijn een enorme hit op social media. Maar, ze willen meer! En daarmee bedoelen ze natuurlijk een nummer 1- hit. En, zo maakten ze hun eerste single: 'Boenda'. Het is volgens de jongens een 'parodie' op een clubplaat. Hoe is de samenwerking ontstaan? Wat maakt dit nummer zo'n succes?

Bram Krikke en Pieter Valley treden op met hun nieuwe nummer 'Bunda'
We gaan dansen, shaken en genieten: Bram Krikke en Pieter Valley treden voor ons op met hun nummer 'Bunda'. Lukt het Vivian en Pernille om te draaien met die bunda?

De grote finale: hoe zien de vrouwen eruit na de metamorfose?
Het moment is daar: de vrouwen mogen zichzelf gaan bekijken na de spectaculaire metamorfose van Mari. Hoe zien ze eruit en hoe blij zijn ze ermee?

Mari's metamorfoses: hoe worden de vrouwen getransformeerd?
Vivian staat weer in de heerlijke lucht van haarlak, haarverf en zenuwen. Mari van de Ven en zijn team zijn druk bezig om vijf vrouwen om te toveren. Heeft Mari alles onder controle? En, hebben de vrouwen de zenuwen nog onder controle?

Caponata
London staat vandaag in de keuken met moeder en dochter Marja en Anna. Ze maken het heerlijke gerecht 'caponata', uit hun thriller en kookboek in één: 'Het zal nooit meer kaviaar zijn'. Ze vertellen over hun boek, liefde voor Italiaans eten en het Italiaanse gerecht caponata.

'Good for Refugees' is een nieuw platform voor vluchtelingen
Afgelopen maart is er een nieuw platform gelanceerd, speciaal voor vluchtelingen: 'Good for Refugees'. Woordvoerder van VluchtelingenWerk Nederland, Evita Bloemheuvel, vertelt bij ons hoe het precies in elkaar zit.

Patrick en Eline maken zich klaar voor de tweede halve finale
Patrick en Eline houden ons de hele week op de hoogte over het Songfestival in Liverpool. Vermaken ze zich nog? En, nu Nederland eruit is, waar gaan ze dan nu voor juichen? Eline en Patrick praten met een Nederlandse danser en muziekproducer.

Mari van de Ven blikt met ons terug op alle metamorfoses
Onze eigen Mari van de Ven komt nog één keer langs, om een aantal vrouwen een metamorfose te geven. Maar, eerst doen we even een bakkie koffie met hem. We blikken terug op alle metamorfoses die we met hem hebben gedaan door de jaren heen en hij geeft ons vast een voorproefje van de metamorfoses waar hij tijdens de uitzending mee bezig is.

Bram Krikke en Pieter Valley nodigden zichzelf uit bij Koffietijd
Vandaag hebben we twee bijzondere gasten in de studio: radio-dj Bram Krikke en influencer Pieter Valley. De twee zijn op de valreep voor het eerst te gast én treden voor ons op. Hoe kwam dit bezoekje tot stand? En waar gaat hun nieuwe clubplaat over?

In deze uitzending van Koffietijd was Mari van de Ven te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 184 werd uitgezonden op donderdag 11 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie