Uitzending
Koffietijd - Aflevering 182

Aflevering 182

Koffietijd

9-5-2023

| 667 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We praten bij met Patty Brard. -Minke van Kuijen, alias Gierige Gerda, over haar bespaarboek Haal Alles Uit Je Geld. -Head of Delegation Harmen Bijsterbosch over de Special Olympics World Games. Sporters Jeffrey, Esther en Josefien geven een voorproefje.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Terugblikken met Patty Brard!
Vandaag is niet de eerste keer dat Patty Brard bij ons aanschuift! We hebben dus genoeg momenten om met haar op terug te blikken. Wij willen weten hoe zij terugkijkt op de afgelopen jaren en hoe ziet zij de toekomst voor zich? Daarbij hebben we ook nog een verrassing voor haar van haar dochter!

Nederland gaat voor goud op de Special Olympics 2023
In juni gaan de Special Olympics 2023 van start. De Special Olympics zijn speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit Nederland doen er 55 sporters mee en die gaan natuurlijk voor goud! We spreken vandaag met Harmen Bijsterbosch van Special Olympics Nederland en gymnast Jeffrey Masselink.

Met Gierige Gerda op de kleintjes letten
Minke van Kuijen ook wel 'Gierige Gerda' genoemd, heeft een nieuw boek vol met tips om meer geld te besparen. Het boek 'Haal Alles Uit Je Geld' geeft handvatten bij het besparen op je vaste uitgaven. Hierin is de focus niet op wat je moet laten, maar juist hoe je zo goedkoop mogelijk niks hoeft te laten.

Patrick en Eline beleven het Eurovisie Songfestival van dichtbij
Patrick en Eline zijn deze hele week in Liverpool om voor ons verslag te doen van het Eurovisie Songfestival. Gisteren hebben zij voor het eerst de gehele show mogen zien en hebben ze met Mia en Dion gesproken. Zijn zij er klaar voor?

Tortilla met pulled oesterzwammen
Vandaag maakt London weer een heerlijk gerecht! Tortilla met pulled oesterzwammen, ook nog eens vegetarisch dus iedereen kan mee genieten! Je vind hieronder hoe je dit thuis ook maakt.

Patty Brard heeft een nieuw stulpje
Vandaag is Patty Brard bij ons te gast! Zij is recent verhuisd naar Almere en wij zijn natuurlijk heel benieuwd hoe haar nieuwe huis bevalt. Daarbij is haar man architect. Is hij betrokken geweest bij het proces?

In deze uitzending van Koffietijd was Patty Brard te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 182 werd uitgezonden op dinsdag 9 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie