Uitzending
Koffietijd - Aflevering 181

Aflevering 181

Koffietijd

8-5-2023

| 591 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Johanna ter Steege over het theatherstuk De Vergeten Twentse Lente. -Humberto Tan en vlinderkenner Nicky Castricum over het natuurboek Vlinders En Andere Insecten In Nederland. -René Mioch bespreekt de nieuwste bioscoopfilms.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Actrice Johanna ter Steege is het boegbeeld van Twente
Johanna Ter Steege speelde in internationale films, won internationale filmprijzen en had wereldberoemde tegenspelers. Toch keert ze maar wat graag terug naar haar roots. En dat doet ze met de Twentse theatervoorstelling: De Vergeten Twentse Lente.

London maakt dahl met geroosterde zoete aardappelen
Vegetarisch kan heel lekker en makkelijk zijn. Daarom maakte London vandaag een dahl met rode linzen én heerlijke geroosterde zoete aardappelen.

René Mioch heeft nieuwe filmtips die je niet mag missen
Dit was de allerlaatste keer dat René Mioch te gast was om de beste filmtips met ons te delen. En dat waren deze keer weer heel bijzondere tips. Vooral de Nederlandse film heeft internationale allure!

Liverpool is klaar voor het Eurovisiesongfestival
Het Eurovisiesongfestival is weer begonnen en Eline en Patrick staan, in de regen, in Liverpool klaar om het laatste nieuws te delen. Hoe gaat het allemaal aan de andere kant van het water?

Alle verhalen achter vlinders en insecten in Nederland
Afgelopen weekend is het nieuwe natuurboek 'Vlinders en andere insecten' uitgekomen. Een boek inclusief veldgids waar 270 fraai geïllustreerde insectensoorten in beschreven staan. Nicky Castricum en Humberto Tan kwam langs om hier alles over te vertellen.

Loretta had Patrick uiteindelijk toch in de smiezen
Patrick Martens heeft het heel lang verborgen weten te houden, maar Loretta had het op het laatste moment toch door: hij was één van de kandidaten bij het programma 'Make Up Your Mind'.

In deze uitzending van Koffietijd waren Humberto Tan, Johanna ter Steege en René Mioch te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 181 werd uitgezonden op maandag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie