Uitzending
Koffietijd - Aflevering 180

Aflevering 180

Koffietijd

5-5-2023

| 618 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarin we gasten ontvangen en je bijpraten op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Berget Lewis zit 25 jaar in het vak
Berget Lewis zit alweer 25 jaar in het vak en dat betekent natuurlijk terugblikken op spraakmakende momenten. Ook zong ze voor ons het nummer 'We are one'.

Winnie de Poeh komt naar Nederland
Het is weer vrijdag en dat betekent natuurlijk dat onze entertainmentdeskundige Eline de Ruig bij ons is aangeschoven met de beste entertainmenttips van dit moment. Vandaag nam ze ons mee langs de theatervoorstelling van Winnie de Poeh.

Wie maakt Gaston deze keer blij?
Als Gaston het land in gaat, zijn de grote prijzen al van ver te ruiken. Wie gaat hij deze keer gelukkig maken met een gouden envelop? En, in welke buurt is het de volgende keer?

Kip Marbella
Het is alweer de laatste dag van de week en dat betekent een lekker recept van London! Vandaag maakt hij 'Kip Marbella'. Je zou denken dat dit gerecht echt uit Marbella komt, maar niks is minder waar. Dit recept is afkomstig uit de VS en is in vrijwel ieder huishouden in Amerika bekend.

Jeltje over de nieuwe collectie van DIDI
Vandaag was Jeltje weer bij ons in de studio om de beste kleding te laten zien van dit moment. Ze nam een kledingrek mee vol met spullen van DIDI om ons de tips te geven over welke kleding het leukste is om te dragen dit voorjaar.

Hoe ziet de kroning van Koning Charles III eruit?
Morgen vindt na 8 maanden dan eindelijk de kroning van Koning Charles III plaats. Royalty-deskundige Justine Marcella schoof daarom bij ons aan om alles te vertellen over deze speciale dag. Er gaat vandaag ook al iets speciaals gebeuren, maar wat is dat precies?

Vivian staat op Bevrijdingsfestival Zwolle
Vandaag is het Bevrijdingsdag en daar hoort het Bevrijdingsfestival bij. Vivian was in Zwolle bij de opening van het Bevrijdingsfestival en sprak met de directeur van het Vfonds. Wat doet het Vfonds precies?

In deze uitzending van Koffietijd waren Berget Lewis en Justine Marcella te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 180 werd uitgezonden op vrijdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie