Uitzending
Koffietijd - Aflevering 179

Aflevering 179

Koffietijd

4-5-2023

| 605 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Saskia & Serge praten over hun carrière en deelname aan het Eurovisiesongfestival. -Theatermaakster Anne Goedhart en jongerenacteur Louise Wildner over hun voorstelling Bestemming: bevrijd. -Beautyexpert Maaike over het belang van het vitamines tijdens de overgang. -Therapeut Meta Herman de Groot over haar nieuwe boek over valkuilen en problemen van ouders met hun puberkinderen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Welke vitamines zijn belangrijk voor een gezonde leefstijl?
We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks genoeg vitamines binnen te krijgen. Maar, welke vitamines heb je nou eigenlijk nodig? En hoe zorg je ervoor dat je hier voldoende van binnenkrijgt?

Welk 'klootzakje' moet therapeut Meta Herman de Groot kwijt?
De puberteit is voor ouders en pubers vaak een pittige periode. En een handleiding hoe je deze het beste doorkomt is er niet. In het boek 'Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt' neemt therapeut Meta Herman de Groot ons mee in de valkuilen waar ouders en pubers tegenaan lopen.

Jonge theatermakers duiken in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog
Om klokslag 21:00 uur zijn er tijdens Dodenherdenking ruim 130 voorstellingen te zien van Theater Na De Dam. In de voorstellingen brengen jonge theatermakers oude oorlogsverhalen tot leven. In 'Bestemming: bevrijd' duiken theatermaker Anne Goedhart en jongerenacteur Louise Wildner in het leven van Truus Wijsmuller-Meijer.

Buurjongen Gerard Joling heeft een speciale boodschap voor Saskia & Serge
Zangduo Saskia & Serge zijn vandaag te gast bij Koffietijd. Ze weten niet van ophouden, maar nemen nog altijd hun eigen boterhammen mee naar locatie. En, niemand minder dan Gerard Joling was als klein jongetje Saskia's buurjongen. Speciaal voor hen heeft hij en videoboodschap opgenomen!

In deze uitzending van Koffietijd was Gerard Joling te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 179 werd uitgezonden op donderdag 4 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie