Uitzending
Koffietijd - Aflevering 178

Aflevering 178

Koffietijd

3-5-2023

| 533 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: Tim en Rick Douwsma zingen het nummer Trots Op Jou en praten over hun sterke band. -Clara en Sjaak Sies hebben 20 jaar geleden de eerste Voedselbank in Nederland opgericht. Zij vertellen over alle ervaringen. -Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur en presentatrice Elles de Bruin over hoe om te gaan met de overgang op de werkvloer. -Budgetstylist Jeltje van der Pol showt haar nieuwe jurkencollectie die vanaf vandaag bij de Wibra ligt.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe is de allereerste voedselbank ontstaan?
Clara en Sjaak Sies zijn de grondleggers van de eerste voedselbank in Nederland. In hun nieuwe boek 'Van Kruimels en Brood' is hun bijzondere verhaal te lezen. Vandaag schoven ze bij ons aan om over dit fenomeen te praten. Hoe zijn de afgelopen jaren voor hen verlopen?

Vrijheidssoep van London
Het is bijna 5 mei en dat betekent: Bevrijdingsdag! Dit jaar verzorgt London de vrijheidssoep en deze overheerlijke soep maakt hij vandaag voor ons. Je vindt hieronder het recept waardoor ook jij de vrijheid kan vieren met deze lekkere soep.

Jeltje showt haar nieuwe jurkjeslijn van Wibra
Wie kun je nu beter vragen als het om mode gaat, dan onze eigen budgetstyliste Jeltje? Vanaf vandaag hangt haar nieuwe jurkjeslijn van Wibra in de winkel. En, natuurlijk kwam ze bij ons langs om haar nieuwe collectie te showen én gaf ze weer de beste tips!

Wat is het effect van de overgang op de werkvloer?
Het hele seizoen bespreken we het effect van de overgang op ons leven. Vandaag is de overgang op de werkvloer aan de beurt. Gezondheidsdeskundige Hetty Crèvecoeur en presentatrice Elles de Bruin geven de beste tips om hiermee om te gaan.

Krijgt Tim Douwsma een jongetje of een meisje?
Vandaag zijn de broertjes Rick en Tim Douwsma bij ons te gast. Tim wordt voor de tweede keer vader en kan niet wachten tot hij zijn tweede kindje kan verwelkomen. Natuurlijk krijgt hij traditiegetrouw een rompertje om de zwangerschap te vieren. Welke kleur kiest hij? Roze of blauw?

In deze uitzending van Koffietijd waren Elles de Bruin en Tim Douwsma te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 178 werd uitgezonden op woensdag 3 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie