Uitzending
Koffietijd - Aflevering 177

Aflevering 177

Koffietijd

2-5-2023

| 569 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Choreograaf Matthew Bourne vertelt over zijn balletvoorstelling in Koninklijk Theater Carré: Matthews Bourne's Sleeping Beauty - A Gothic Romance. -Terugblik op 13 jaar Koffietijd met theaterproducent Albert Verlinde. -Tekenexpert Anne toont een voorproefje van de afscheidsmok die zij op 15 mei tijdens een workshop samen met Vivian gaat maken.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Al sinds aflevering 4 is hij bij ons: Albert Verlinde
Albert Verlinde is al vanaf het begin van Koffietijd een vast gast bij ons. Loretta en Quinty blikken met hem terug op de afgelopen 13 jaar. Daarnaast bespreken we uiteraard zijn nieuwste productie: 'Grease'. Ook hebben we het over zijn nieuwe baan: Gemeenteraadslid van Vught.

Spreken in je eigen dialect of taal vergoot het welzijn en zelfstandigheid
Het spreken en horen van je eigen taal waarin je je thuis voelt (vaak is dat een dialect) vergroot namelijk het welzijn en de zelfstandigheid onder ouderen.

Doornroosje in een nieuw jasje
'Sleeping Beauty' is een klassiek ballet op de muziek van Tsjaikovski. Choreograaf Matthew Bourne brengt het sprookje opnieuw tot leven in een ander jasje. Met weelderige decors en kostuums, expressieve belichting en grootse vertellingen brengt het balletgezelschap New Adventures het sprookje naar het Koninklijk Theater Carré.

Albert Verlinde is druk met verhuizen
Hij kon lastig zijn bed uitkomen en was hierdoor te laat. Maar, het is hem vergeven. Want, Albert Verlinde is enorm druk met verhuizen. Hoe gaat het daarmee? En waar is hij liever? In Brabant of Amsterdam?

In deze uitzending van Koffietijd was Albert Verlinde te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 177 werd uitgezonden op dinsdag 2 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie