Uitzending
Koffietijd - Aflevering 176

Aflevering 176

Koffietijd

1-5-2023

| 583 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Het is vandaag Patricks uitzending en hij heeft dragqueen Diva Mayday uitgenodigd. Een gesprek over jezelf zijn en over drag als kunstvorm. -Oud-werknemer van Koffietijd Marvy vertelt welke momenten van Koffietijd haar bij zijn gebleven. -Is homo zijn iets natuurlijks? Bioloog Roy Veldhuizen is bioloog en vertelt ons waarom dat volgens hem zo is. Het dierenrijk kent namelijk heel veel diversiteit.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De keerzijde van eindelijk zijn wie je wil zijn
Marvy is een bekende van ons. Marvy heeft als verslaggever en itemregisseur gewerkt voor Koffietijd. In deze periode heeft ze heel veel meegemaakt. Marvy besloot tijdens haar tijd bij Koffietijd om in transitie te gaan van man naar vrouw. Hoe was dit voor haar? Ook blikken we met Marvy terug op haar favoriete momenten van Koffietijd.

Drag-show bij Koffietijd
We sluiten deze uitzending waarin iedereen kan zijn wie diegene wil zijn af met een aantal fantastische optredens van de drag queens: Tootsi, Miss Magic Merlot en Vivaldi!

Het seksleven van dieren
Roy Veldhuizen kwam uit de kast tijdens zijn studie biologie. Hij raakte mede hierdoor ge´nteresseerd in de seksualiteit van dieren. En wat blijkt? Homoseksualiteit is heel natuurlijk!

Surf en turf bami
London maakt een gerecht waarmee hij ook helemaal zichzelf kan zijn: bami. Maar dan met een twist!

Een kijkje in de wereld van Drag Queens
Inmiddels zit de drag queen Mayday al 34 jaar in het vak. Ze vertelt ons hoe zij in de wereld van drag is gerold en vertelt wat de kunst van drag is. Maar, Diva Mayday vertelt ook over de keerzijde van drag. Ook zijn de drag queens Tootsi, Miss Magic Merlot en Vivaldi bij ons.

De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 176 werd uitgezonden op maandag 1 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie