Uitzending
Koffietijd - Aflevering 175

Aflevering 175

Koffietijd

28-4-2023

| 675 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Hoofdredacteuren Claudia Straatmans, Hilmar Mulder, Helene van Santen en Marije Veerman praten over body positivity. -Musicalsterren Alexander Schuitema, Milan Sekeris en Diana van Die over het 12,5 jarig jubileum van Soldaat Van Oranje. -Budgetstylist Jeltje van der Pol over zomerkleding. -Entertainmentdeskundige Eline de Ruig over de nominaties voor het Musical Awards Gala.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Eline maakt de genomineerden van de Musical Awards 2023 bekend!
15 mei is het zover: Het Musical Awards Gala 2023. Wie krijgt dit jaar een Award voor de beste musical, de beste hoofdrol of het beste decor? Vandaag mogen wij bij Koffietijd exclusief bekend maken wie de kanshebbers zijn voor deze musicalprijzen. Dit kan natuurlijk niemand beter doen dan onze eigen musicalexpert Eline de Ruig! Eline is samen met Patrick op pad gegaan om vele mensen te verrassen met een nominatie voor het Musical Award Gala van dit jaar!

De langstlopende musical van Nederlands bestaat 12,5 jaar!
Het is één van de grootste musicals die Nederland kent: 'Soldaat van Oranje'! Zondag bestaat de langstlopende musical van Nederland alweer 12,5 jaar en dat moet gevierd worden! Vandaag zijn acteurs Alexander Schuitema, Milan Sekeris en Diana van Die bij ons te gast om te vertellen hoe het is om onderdeel te zijn van zo'n spectaculaire musical. Want wat is de magie achter de musical 'Soldaat van Oranje'? En, wanneer zou dit Nederlandse theaterspektakel definitief stoppen?

Geef je lijf de liefde die het verdient!
Vandaag zijn de vier hoofdredacteuren, Claudia Straatmans, Marleen Staal van Schaik, Petra Vethman en Hilmar Mulder weer bij ons te gast om te praten over een belangrijk thema. Vandaag hebben we het over: body positivity. Want waarom geven we ons lijf nog steeds niet de liefde die het verdient? De hoofdredacteuren van de vier grootste Nederlandse vrouwenbladen herkennen dit bij hun lezers, maar ook bij zichzelf.

Jeltje showt ons de nieuwste collectie van Miss Etam
Onze budgetstyliste Jeltje heeft weer een kledingkast vol feestelijke jurkjes, mooie vesten en leuke tops voor ons meegenomen. Vandaag laat ze ons de nieuwe collectie van Miss Etam zien. Met verschillende outfits voor op vakantie en zomerse feestjes, maar ook de leukste setjes wat je gewoon naar het werk kan dragen!

Caspar maakt samen met zijn zoon Roque 'Dragonkip'
Caspar sluit zijn laatste dag bij Koffietijd goed af samen met mijn zoon Roque! Samen maken ze Dragonkip. simpel, snel op tafel en vooral super lekker! Een goed recept om deze week, met Caspar als kok bij Koffietijd, af te sluiten. En ook nog eens samen met zijn eigen zoon! Maar wij zijn benieuwd wat Roque eigenlijk allemaal geleerd heeft van zijn vader?

Wie verrast Gaston met een mooie gouden envelop?
Als Gaston bij je aanbelt, ben je verzekerd van een feestje. Gaston ging weer op pad om een aantal gelukkige deelnemers van de Nationale Postcode Loterij te verrassen met de Straatprijs, verhult in een mooie gouden envelop!

Hoe hebben Quinty en Pernille Koningsdag gevierd?
Het is de dag na Koningsdag! Daarom zijn we heel benieuwd hoe onze presentatrices Quinty en Pernille gisteren de verjaardag van onze koning hebben gevierd! Daarnaast is het vandaag de laatste dag dat Caspar bij ons in de keuken staat, en hij staat er niet alleen. Vandaag helpt zijn zoon Roque in de keuken. Roque helpt Caspar al van kleins af aan, maar wat is nu zijn favoriet om te koken?

In deze uitzending van Koffietijd was Hilmar Mulder te gast. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 175 werd uitgezonden op vrijdag 28 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie