Uitzending
Koffietijd - Aflevering 172

Aflevering 172

Koffietijd

19-5-2020

| 84 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Carol Rock en onderwijsdeskundige Steven Pont over de heropening van de scholen. -De Kunstmeisjes geven tips voor interessante exxposities. -Jan Heemskerk over de leukste, beste en meest interessante tijdschriftartikelen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Anne Appelo neemt ons mee in de wereld van TikTok!
Facebook, Instagram en Twitter. Voor jongeren is dit allemaal alweer ouderwets. Want zij zitten massaal op het laatste fenomeen: TikTok! Presentatrice Anne Appelo vertelt ons over de hype!

Nog heel even en dan mogen we weer naar het museum!
Gelukkig mogen vanaf 1 juni de musea weer open. Maar hoe gaat zo'n bezoek eruitzien met alle maatregelen die genomen moeten worden? Nathalie en Renee van De Kunstmeisjes vertellen het ons!

Het Cadeautje voor een lieve vader!
Vandaag gaat het Koffietijd-kookboek met wat lekkers naar de vader van Femke, Herman. Herman is een ware chef en staat altijd voor iedereen klaar, met of zonder lekker eten.

Hoe is het met Quinty?
Hoog tijd om weer eens even in te checken met Quinty, die nu nog in Amerika, Atlanta zit met haar man!

Jan is voor ons weer de vrouwenbladen ingedoken!
Dit keer met al zijn favoriete magazines op n plek. Via de digitale magazine-app Readly heeft hij zijn top-artikelen gevonden!

Jol Veltman leest voor!
Het is alweer bijna 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed en daarom besteden we in Koffietijd extra aandacht aan haar mooie verhalen.

De heropening van de scholen
Na bijna twee maanden thuiszitten, was het vorige week eindelijk zover: de heropening van de scholen. De hoogste tijd om die eerste week te bespreken en vooruit te blikken op de komende maanden.

Koude komkommersoep met tahini en pittige pompoenpitten
Deze koude soep is gemaakt van verse komkommers, kruiden en tahini. Erboven op worden pttige pompoenpitten gestrooid. Dit recept is afkomstig uit het kookboek Falastin van Sami Tamimi and Tara Wigley.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Heemskerk, Steven Pont en Anne Appelo te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 172 werd uitgezonden op dinsdag 19 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie