Uitzending
Koffietijd - Aflevering 176

Aflevering 176

Koffietijd

25-5-2020

| 140 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jon van Eerd vertelt hoe het met hem gaat in coronatijd. -Beautyexpert Mika over de haar- en make-uptrends deze zomer. -Koffietijdvrouwen Tamar Tieleman, Cathelijne Koets, en Brenda Schaaper blikken vooruit op de zomer.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jon van Eerd over de cultuursector van nu
Per 1 juni mogen de theaters weer open met een minimale bezetting en een aantal regels. Ook komt er overheidsgeld beschikbaar, om nieuwe producties op te zetten. Jon van Eerd maakt zich theaterproducent, toch zorgen over de toekomst.

Dit zijn de haartrends van deze zomer!
Toen we niet mochten, bleek ineens, hoe verknocht we zijn aan onze kapper. En nu we weer mogen, zijn de kappers nogal druk. Ook onze beauty-expert Mika. Maar gelukkig heeft hij tijd voor ons vrij kunnen maken, om ons bij te praten over knappe zomer-looks.

Hoe is het leven voor iemand met MS?
Komende zaterdag is het Wereld MS Dag. Elk jaar wordt op deze dag extra aandacht gevraagd voor de ziekte Multiple Sclerose. Hoewel er in de afgelopen jaren, al veel stappen zijn gezet in het onderzoek naar MS, is er nog steeds geen oplossing. We praten erover met Kirstin Heutinck.

Fettuccine al fredo met bimi en hummus
Klaas is creatief met hoemous en maakt een romige fettuccine met bimi.

Lidewij Welte is groot fan van het werk van Annie!
Vorige week was de 25e sterfdag van Annie M.G. Schmidt. En daarom zetten we deze week, haar mooiste werken in het zonnetje. Hockey-international Lidewij Welte is groot fan van het werk van Annie!

Hoe ziet de zomer van onze Koffietijdvrouwen eruit?
Lekker met de auto touren door Zuid-Frankrijk, spontaan een terrasje pakken, of dansen op een festival; Het zit er voorlopig niet in. De zomer gaat er anders uitzien, voor ons allemaal. En ieder heeft daar zo zijn eigen ideeŽn over. Koffietijdvrouwen Tamar, Brenda en Cathelijne vertellen erover!

Oma Carla verrast haar kleindochter!
Oma Carla wil graag haar kleindochter Naomi verrassen , omdat zij zich ontzettend inzet voor mensen die haar nodig hebben.

In deze uitzending van Koffietijd was Jon van Eerd te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 176 werd uitgezonden op maandag 25 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie