Uitzending
Koffietijd - Aflevering 177

Aflevering 177

Koffietijd

26-5-2020

| 104 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Met Carol Rock bespreken we alvast het nieuws dat we aankomende zomer op de voorpagina's kunnen verwachten. -Hockeyer Jorrit Croon leest ter ere van Annie M.G. Schmidt het verhaal 'Otje' voor. -Jan Heemskerk met de leukste en opvallendste artikelen uit de tijdschriften van deze week. -En beautyexpert Maaike Dorsteen vertelt ons alles over bewuste beautykeuzes.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Thaise mihoensalade met knoflookgarnalen
London maakt een frisse mihoensalade met een Thaise dressing en kleurrijke groente.

Duurzame beautykeuzes
Het maken van bewuste keuzes, we lijken er deze tijden nog meer dan anders mee bezig te zijn. Het is belangrijk om goed voor onszelf te zorgen, voor elkaar, maar ook voor onze omgeving. Maaike vertelde vandaag over duurzame beautykeuzes.

Jorrit Croon zingt gezellig mee met Otje
Zowel jong, als oud geniet tot op de dag van vandaag van de verhaaltjes van Annie M.G. Schmidt. Zo ook top-hockeyer uit het Nederlands elftal: Jorrit Croon.

Het nieuws van aankomende zomer!
We ontkomen er deze zomer niet aan dat het Coronavirus ook dan in het nieuws zal blijven. Gelukkig kijkt onze Carol Rock verder dan haar neus lang is en zij bespreekt vandaag met ons het nieuws dat we aankomende zomer op de voorpagina's kunnen verwachten!

Wat een kanjer!
Het Cadeautje van Koffietijd is vandaag voor dochter Barbara. Moeder Hannie wil haar graag verrassen, omdat ze zo'n ontzettende kanjer is.

Onze barista Ruben is terug!
En hij maakt net als 6 jaar geleden die heerlijke Panna Cotta al Caffè.

In deze uitzending van Koffietijd was Jan Heemskerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 177 werd uitgezonden op dinsdag 26 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie