Uitzending
Koffietijd - Aflevering 174

Aflevering 174

Koffietijd

21-5-2020

| 67 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Anouk Hoogendijk leest voor!
Vandaag is het 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt is overleden en daarom staat een groot deel van onze uitzending vandaag in het teken van haar mooiste werken. Vandaag leest voetbalster n groot Annie-fan Anouk Hoogendijk een verhaaltje voor!

Met deze tip gaat jouw huid stralen!
De hele week zetten we bij Koffietijd de kiwi in het zonnetje. Het is niet alleen lekker om je dag mee te starten, maar ook nog eens goed voor je huid! Dit vruchtje zit namelijk vol met calcium, vitamine en vezels. Onze beautydeskundige Maaike praat ons bij!

Een belangrijk medicijn voor mensen met SMA is toegelaten!
In Nederland leven 20-duizend kinderen met een zeldzame spierziekte en dat is ongeveer een voetbalstadion vol. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat het duurste medicijn tegen de spierziekte SMA is toegelaten tot de Europese markt. Directeur van Spieren voor Spieren Minke Booij vertelt erover!

Een cadeautje voor de dochter van Willy!
Het cadeautje van Koffietijd is voor Danille vandaag. Willy is haar dochter ontzettend dankbaar voor haar onvoorwaardelijke steun.

Een ode aan Annie M.G. Schmidt
Vandaag in Koffietijd brengen we een ode aan het prachtige werk van Annie M.G. Schmidt. Het is 25 jaar geleden dat zij overleed, maar haar werk is vandaag de dag nog springlevend en wordt door ons allen in Nederland ook met groot plezier in leven gehouden.

Voelen onze dochters zich wel eens eenzaam?
De maatregelen rondom de coronacrisis hebben veel impact op het eenzaamheidsgevoel onder jongeren. Ongeveer de helft van de jongeren tussen de 25 en de 34 jaar voelt zich nu eenzaam, terwijl dat vóór de maatregelen nog een kwart was. Hoe zit dit bij onze dochters?

Albert heeft weer nieuwe tips voor ons!
Iedere week praat Albert Verlinde ons bij op het gebied van kunst en cultuur. Vandaag heeft hij weer nieuwe entertainmenttips voor ons!

Broodje gegrilde kippendij met atjar
Klaas maakt gestoomde broodjes met gemarineerde en gegrilde kip met zelfgemaakte, frisse atjar.

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde, Anouk Hoogendijk en Minke Booij te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 174 werd uitgezonden op donderdag 21 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie