Uitzending
Koffietijd - Aflevering 175

Aflevering 175

Koffietijd

22-5-2020

| 97 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

3JS - Dansen tot het over is
De 3JS zijn bij ons te gast en spelen natúúrlijk hun nieuwe single!

Bijkletsen met de 3JS!
Ze zijn vandaag de hele uitzending bij ons te gast: de 3JS! Hoe gaat het met de mannen en waar zijn ze allemaal mee bezig?

Ook tijdens deze coronacrisis moeten wilde dieren beschermd worden
De coronacrisis brengt voor het werk van het Wereld Natuur Fonds grote gevolgen met zich mee. Ook in deze tijd is het van belang dat de wilde dieren en hun leefgebieden beschermd blijven. In veel gebieden in Afrika spelen de parkrangers hierbij een grote rol.

Charly neemt de week muzikaal door
Hidde gaat aan de slag met kiwi's en maakt een bijzonder taartje en een orginele cocktail.

Hidde's zomerse kiwitaart en kiwi mojito
Hidde gaat aan de slag met kiwi's en maakt een bijzonder taartje en een orginele cocktail.

Een leuke groentip van Romeo!
Romeo Sommers heeft ons de afgelopen weken al van flink wat tips voorzien. Vandaag laat hij zien hoe je een leuk, robuust, stuk met onder andere gerbera's kunt maken.

Daphne Koster leest voor uit Annie M.G. Schmidt
Het is deze week 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed en daarom brengen we hier bij Koffietijd de hele week een ode aan haar mooiste werken. Vandaag leest Daphne Koster "Dikkertje Dap".

Er zaten 127 kiwi's in de vaas!
Via de site kon iedereen deze week laten weten hoeveel kiwi's er volgens iedereen in die enorme vaas zitten en daarmee kans maken op het Lekkere Start-Pakket. Vandaag maken we de winnaar bekend!

Een lief moeder-dochter cadeautje
Vandaag is het cadeautje van Koffietijd voor Anita's lieve dochter Romy. Deze periode is niet makkelijk voor haar.

Tips voor vakantie in eigen land
Het is maar goed dat Nederland zo mooi is, want tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag kon premier Rutte nog niet zeggen of we deze zomer naar het buitenland kunnen. Via Skype krijgt Loretta tips van reisjournalist Liesbeth Rasker en trendwatcher Lieke Lamb.

In deze uitzending van Koffietijd was Daphne Koster te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 175 werd uitgezonden op vrijdag 22 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie