Uitzending
Koffietijd - Aflevering 167

Aflevering 167

Koffietijd

12-5-2020

| 94 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Berget Lewis en Shirma Rouse over het ZO! Gospel Choir, dat 10 jaar bestaat. -Lottie Mae Jones en Marieke Groen willen meer aandacht voor singles in coronatijd. -Jan Heemskerk bespreekt de beste en meeste interessante tijdschriftartikelen. -Iva Bicanic, initiatiefnemer van het Centrum Seksueel Geweld, en Marianne Cense, onderzoeker bij Rutgers., over seksueel geweld

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het ZO! Gospel Choir bestaat 10 jaar!
Niet alleen Koffietijd bestaat dit jaar 10 jaar, maar dat geldt ook voor het ZO! Gospel Choir onder leiding van Nederlands grote gospel diva's Berget Lewis en Shirma Rouse. Ze vertellen er alles over!

Focaccia Garden
Pieter maakt heerlijke focaccia en gebruikt het Italiaanse brood als canvas voor een mooi kunstwerkje.

#nietjouwschuld
Een onderwerp waar een taboe op rust: kinderen die thuis het slachtoffer zijn van seksueel misbruik. In de coronacrisis kunnen kinderen die thuis het slachtoffer zijn van seksueel misbruik geen kant op.

Jan Heemskerk bespreekt de bladen
Jan Heemskerk praat ons bij over de mooiste en opvallendste artikelen uit de vrouwenbladen.

Hoe is het om alleen te wonen tijdens de coronacrisis?
Kinderen, volwassenen en ouderen. Iedereen beleeft op zijn of haar eigen manier deze periode van Corona.De meeste van hen wonen samen met een partner, huisgenoot of kind. Maar wat als je alleen woont? We praten hierover met Koffietijdvrouwen Lottie en Marieke. Even voor de duidelijkheid, zij wonen dus alleen en hebben geen partner.

Het cadeautje van Koffietijd voor een goede vriendin
Anne wil haar goede vriendin Julisca bedanken voor haar steun in goede en ook in slechte tijden.

Ook de visagisten mogen weer aan het werk
Deze week zijn een aantal coronamaatregelen versoepeld. Kinderen mogen na bijna twee maanden weer naar school. Maar ook de kappers en andere contact-beroepen zoals pedicures, rij-instructeurs en schoonheidsspecialisten kunnen weer aan het werk. Zo ook Bianca, de visagiste van Pernille!

In deze uitzending van Koffietijd waren Berget Lewis, Jan Heemskerk en Shirma Rouse te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 167 werd uitgezonden op dinsdag 12 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie