Uitzending
Koffietijd - Aflevering 170

Aflevering 170

Koffietijd

15-5-2020

| 214 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, beter bekend als Ernst & Bobbie, hebben een alternatief bedacht voor hun theatershows. -Esther Erwteman vertelt over haar kookboek 'Nosh'. -Het is Nationale Vogelweek. Vogelliefhebber Chris van der Heijden vertelt over zijn website birdingplaces.eu. -Rick Evers volgde het bezoek van koningin Máxima aan een mondkapjesfabriek in Alkmaar. -Charly Luske sluit de week af met een lied.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Danielle is ontzettend dankbaar voor haar moeder
Het cadeautje van Koffietijd is vandaag voor de moeder van Danielle. Zij is ontzettend dankbaar dat ze zo'n geweldige vrouw als haar moeder, in haar leven heeft.

De stijlevolutie die Maxima heeft doorgemaakt!
Ter ere van Maxima's 49e verjaardag komende zondag, bespreekt Josine de stijlevolutie die Maxima heeft doorgemaakt van dertiger naar bijna vijftiger.

Bloemkoolbites met pittig broodkruim en tamarindesaus
Jigal kookt bloemkoolbites met pittig broodkruim en tamarindesaus, uit het kookboek NOSH van Esther Erwteman.

Koningin Maxima is jarig dit weekend!
En dan kan Rick Evers natuurlijk niet ontbreken op onze bank!

De Nationale Vogelweek
Normaal gesproken worden er tijdens deze week speciale vogelexcursies georganiseerd. Door corona is dit allemaal niet doorgegaan. Op eigen houtje op zoek gaan naar de beste vogelplekken is een uitdaging. Want hoe weet je waar je moet zijn?

In deze uitzending van Koffietijd waren Charly Luske, Chris van der Heijden, Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 170 werd uitgezonden op vrijdag 15 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie