Uitzending
Koffietijd - Aflevering 171

Aflevering 171

Koffietijd

18-5-2020

| 68 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bastiaan Ragas vertelt hoe het met hem gaat en zingt zijn nieuwe single. -Jack van Gelder leest voor uit het werk van Annie M.G. Schmidt. -Marja Middeldorp heeft handige schoonmaaktips. -Patrick Martens met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jack brengt een ode aan Annie M.G. Schmidt
Donderdag is het 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt is overleden. De komende twee weken brengen verschillende sporters een ode aan Nederlands' bekendste schrijfster. Vandaag trappen we af met Jack van Gelder.

Bastiaan Ragas met 'Ik zie je nog'
Bastiaan Ragas zou elke maand een nieuwe single uitbrengen, in februari zong hij bij Koffietijd zijn eerste. Vandaag treed hij op met zijn tweede single 'Ik zie je nog'!

Aspergessalade met spicy croutons
Pieter maakt een salade met zowel witte als groene asperges en pittige croutons.

Een terugblik op het vervangende Songfestival!
Afgelopen zaterdag was 'Europe Shine a Light' op televisie, het alternatieve songfestival dat in heel Europa werd uitgezonden. Onze Patrick zou bij het Songfestival aanwezig zijn, maar helaas ging het hele feest niet door. Gelukkig kunnen we wel terugblikken op de alternatieve versie!

Met deze tip fleur jij je tuin op!
Vetplantjes binnen, doen het ook goed buiten! Romeo Sommers laat je zien wat we k kunnen doen met al dat leuke groen!

Vandaag zetten we de kiwi in het zonnetje
Deze hele week zetten we de kiwi in het zonnetje! Het vruchtje boordevol vezels en vitamines is heerlijk zoet en zorgt voor een gezonde en lekkere start van je dag. Via Skype praten we erover met presentatrice Shelly en foodblogger Francesca!

Zoey is haar moeder eeuwig dankbaar
Zoey en haar moeder hebben allebei reuma en dat maakt het leven niet altijd makkelijk. Dochter Zoey is dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun die zij van haar moeder krijgt. Het cadeautje van Koffietijd is vandaag voor Elska.

Hoe was het weekend van Loretta en Pieter?
We hebben weer een druk weekend achter de rug. Zo blies Koningin Máxima 49 kaarsjes uit en onze eigen Loretta was ook jarig! Hoog tijd om even bij te kletsen dus met Loretta en Pieter!

In deze uitzending van Koffietijd waren Bastiaan Ragas, Jack van Gelder, Marja Middeldorp en Patrick Martens te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 171 werd uitgezonden op maandag 18 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie