Uitzending
Koffietijd - Aflevering 168

Aflevering 168

Koffietijd

13-5-2020

| 137 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Han Go over zijn familiebedrijf Go-tan n hij kookt hij een Indisch AVG'tje. -Met couturier Janice bespreken we de meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van fashion. -Jan-Willem Bult over My #QuarantineLife. -Liana de Wit deelt haar leestips, do's, dont'ts en quarantaine-ervaringen. -Muziekkenner Guido Spek met de leukste muziektips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Synchroon zwanger
Je hoort vaak dat twee vrouwen die veel tijd met elkaar doorbrengen, steeds meer op elkaar gaan lijken. Ze gaan zich hetzelfde kleden, hetzelfde praten en zelfs hun menstruatie-cyclus kan gelijk gaan lopen. Maar dit is toch wel heel bijzonder voor het cabaretduo Yentl en de Boer!

Digitaal lezen met Readly!
Vandaag was Liana de Wit, power woman in tech bij Readly Nederland, moeder en expert op digitaal leesgebied te gast bij ons in de uitzending. Ze deelt haar leestips, do's en don'ts en haar quarantaine-ervaringen.

Reis mee met verhalen van over de hele wereld!
Door het Coronavirus zitten nu miljoenen jongeren van over de hele wereld thuis. Toch komen hun verhalen nauwelijks naar voren in de media, waardoor soms een vertekend beeld van de werkelijkheid kan ontstaan.

Indisch AVG'tje
Han Go laat ons vanuit zijn eigen studiokeuken zien hoe je een Indonesisch 'AVG'tje' maakt met gehakt, aardappelpuree en ketjap.

Krabbelt de muziekwereld langzamerhand weer een beetje op?
Guido is in de studio en praat ons elke week bij over de gebeurtenissen in de muziekwereld! En dat niet alleen hij speelt namelijk ook een liedje voor Pernille!

Een bijzonder moeilijke dag
Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat in Enschede de vuurwerkramp plaatsvond. Helene wil met het cadeautje van Koffietijd Mathilde steunen!

Een fancy mondkapje!
Door de Corona crisis staan veel branches op z'n kop. Zo ook de modewereld. Met Janice bespreken we de meest opmerkelijke ontwikkelingen op het gebied van mode.

In deze uitzending van Koffietijd was Guido Spek te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 168 werd uitgezonden op woensdag 13 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie