Uitzending
Koffietijd - Aflevering 173

Aflevering 173

Koffietijd

20-5-2020

| 63 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tessa Schram over haar allereerste boek
Tessa Schram kun je kennen van onder andere de films 'Pijnstillers en Kappen', waar ze regisseerde. Naast haar regisseer- en acteertalent mag ze nu ook 'schrijfster' toevoegen aan dit lijstje. Haar eerste boek 'Super-nerd of Top-model'is namelijk uit!

Paksoi Curry met kiwi chutney
London maakt een smaakvolle kiwi chutney voor bij zijn Paksoi curry.

Esther Vergeer leest voor!
Het is morgen 25 jaar geleden dat Annie M.G. Schmidt overleed. In Koffietijd brengen we, samen met sporters, een ode aan haar werk. En vandaag is dat niemand minder dan voormalig rol-stoel tennisster en meervoudig Para-lympisch kampioen Esther Vergeer!

Guido praat ons bij over de muziekwereld
Elke week praat Guido Spek ons bij, over de muziekwereld. En vandaag niet vanuit huis, maar gezellig in de studio!

Zo haal je de vakantie in huis!
Geen glas wijn, in de Franse zon, of in je bikini, op het Spaanse strand. Deze zomer ziet er waarschijnlijk heel anders uit dan verwacht. Maar.. niet getreurd! Ron Weil laat ons zien hoe we tóch het ultieme vakantiegevoel kunnen ervaren.

Roel heeft een Cadeautje voor zijn lieve zus!
Roel heeft een cadeautje voor zijn lieve zus Lia. Ondanks dat ze het moeilijk heeft met haar eigen gezondheid, staat ze altijd voor iedereen klaar.

In deze uitzending van Koffietijd waren Esther Vergeer, Guido Spek en Tessa Schram te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 173 werd uitgezonden op woensdag 20 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie