Uitzending
Koffietijd - Aflevering 169

Aflevering 169

Koffietijd

14-5-2020

| 96 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Presentator Jaap Jongbloed en gezondheidsjournalist Wies Verbeek over de podcast 'Jong Bloed'. -Hilmar Mulder, hoofdredactrice van de Libelle, over het niet doorgaan van de Libelle Zomerweek. -Fotograaf Stacii Samidin over zijn samenwerking met Koffietijd-kok London voor zijn nieuwe kookboek. -Maaike Dorsteen geeft beautytips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jaap Jongbloed heeft een eigen podcast met Wies Verbeek!
We kennen hem allemaal als tv-presentator van Opgelicht of het Mooiste meisje van de klas: Jaap Jongbloed. Maar hij heeft nu ook de podcast Jong Bloed!

Een ritme houden tijdens quarantaine
Een kleurrijke jurk aantrekken, je haar stijlen of een laagje make-up op doen. Veel thuiswerkers laten het links liggen, nu ze het huis niet uitgaan. Toch is het goed om k tijdens quarantaine het ritme te houden dat je voorheen ook had.

In deze uitzending van Koffietijd waren Hilmar Mulder en Jaap Jongbloed te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 169 werd uitgezonden op donderdag 14 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie