Uitzending
Koffietijd - Aflevering 166

Aflevering 166

Koffietijd

11-5-2020

| 330 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Patrick Martens met zijn entertainmenttips. -Rick Brandsteder presenteert 'De Bachelorette', dat te zien is op Videoland. -Dik Nagtegaal, woordvoerder van de Dierenbescherming, wil meer aandacht voor het chippen en registreren van je huisdier. -Jeangu Macrooy blikt vooruit op de speciale show 'Eurovision: Europe Shine A Light', ter vervanging van het Eurovisie Songfestival. -Edward van de Vendel schreef een boek met een overzicht van de 65 edities van het Eurovisie Songfestival. -Groenspecialist Romeo Sommers geeft tuintips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wie verovert Gaby's hart in het programma 'De Bachelorette'?
Vanaf volgende week probeert Rick Brandsteder actrice en influencer Gaby Blaaser aan de man te helpen. Of dit lukt? Dat zien we over een tijdje pas. Maar Rick geeft ons wel alvast een tipje van de sluier!

Met deze tip wordt jouw tuin weer gezellig!
Sinds de quarantainetijd genieten we weer volop van de tuin. Iedereen is druk in de weer met alles schoon maken, snoeien of onkruid wieden. Maar we willen natuurlijk ook een gezellige tuin. Daar heeft onze groen-specialist Romeo een top tip voor!

Kijktips van Patrick!
De finale van Boer zoekt Vrouw, een nieuwe Netflix serie en een hilarische viral. Patrick heeft weer de leukste kijktips voor jullie verzameld!

Vegan mac 'n cheese met gegrilde artisjokken
Onze Caspar geeft ons vanuit het zonnige Zuid-Frankrijk inspiratie met een lekkere mac 'n cheese, maar dan helemaal vegan!

Waarom is het belangrijk om je huisdier te laten chippen?
In Nederland is het verplicht om je hond te chippen. Maar bij de rest van de huisdieren, hoeft dat dus niet. Toch is dit chippen van groot belang. Woordvoerder van de Dierenbescherming Dik Nagtegaal legt het ons uit.

Het Eurovisie Songfestival vanuit huis
Deze week zou Rotterdam op zijn kop staan voor het Eurovisie Songfestival. Helaas viel dit feest ook in het water door de coronacrisis. Vorig jaar deed Patrick voor ons verslag vanuit Tel Aviv. Dit jaar ontmoet hij zanger Jeangu en schrijver Edward via de Skype!

Nicole zet haar moeder in het zonnetje!
Ook vandaag is er weer iemand die haar moeder in het zonnetje zet met het Cadeautje van Koffietijd. Dit keer verrast Nicole haar lieve moeder.

De kinderboeken Stemweek is geopend!
De leesweken van de kinderboekenweek zijn al een tijdje in volle gang. Sinds vandaag is de stemweek geopend en kunnen alle kinderen van Nederland hun stem uitbrengen op hun favoriete boek! Aimee en Luka mochten dit jaar onderdeel zijn van het leesteam en speciaal voor Koffietijd vertellen zij wat dit betekend!

Even kletsen met Patrick en Vivian!
We hebben Patrick lang moeten missen bij Koffietijd. Dus hoogtijd om even met hem bij te kletsen!

In deze uitzending van Koffietijd waren Edward van de Vendel, Patrick Martens en Rick Brandsteder te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 166 werd uitgezonden op maandag 11 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie