Uitzending
Koffietijd - Aflevering 165

Aflevering 165

Koffietijd

8-5-2020

| 94 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Nathalie en Renee van De Kunstmeisjes laten kunst in de openbare ruimte zien. -Do gaat op Moederdag alle moeders van Nederland via een livestream toezingen. -Albert Verlinde met het laatste nieuws uit musicalland. -Groenstylist Romeo Sommers blikt vooruit op Moederdag.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Kletsen met onze vriendin Do
Vorig jaar gaf Do een heus Moederdag concert. Dat gaat dit jaar helaas niet door. Maar ze is wel even bij ons in de uitzending om te kletsen over haar nieuwe single en het leven in deze tijd.

Ook Mika's moeder verdient een cadeautje
Onze Mika is naar het noorden van het land afgereisd om zijn lieve moeder in de watten te leggen. Met moederdag in zicht verrast hij haar dan ook met heerlijk zelfgemaakte kaasborekas uit het Made by Koffietijd-kookboek.

De leukste Disney tips van Albert Verlinde!
Iedere week voorziet Albert Verlinde ons van de leukste tips op het gebied van theater en musical!

Inspiratie voor een Moederdag cadeau!
Groenstylist Romeo Sommers laat zien hoe hij zijn moeder gaat verrassen, met een leuke zelf gemaakte creatie!

Gelakte zalm met Aziatische salade
Pieter maakt een smaakvol gerecht met gelakte zalm en een frisse Aziatische salade.

Kok Pieter verrast zijn moeder
Vorig jaar stonden ze samen in de keuken: onze kok Pieter en zijn lieve moeder. Dit jaar is dat even anders. Ze kreeg een cadeautje opgestuurd van haar zoon, waarmee ze thuis toch lekker aan de slag kan met haar bak- en kookkunsten!

Guido bakt een taart voor zijn lieve moeder
Het is zondag Moederdag en dat is een extra goede reden om moeders in het zonnetje te zetten. Zo ook voor onze Koffietijd-vriend Guido Spek. Hij is speciaal voor zijn moeder de keuken ingedoken om een heerlijke zelfgemaakte appeltaart te bakken uit ons Made by Koffietijd-kookboek.

Nederland staat vol met kunst in de openbare ruimte!
Nu we (nog) niet fysiek naar de musea kunnen, genieten we op andere manieren van kunst. Nathalie en Renee van De Kunstmeisjes namen ons vandaag mee op een rondje door Nederland.

Hoe gaat het met Quinty in Atlanta?
Een tijdje terug leek het er even op dat onze Quinty weer terug naar Nederland zou komen, maar vanwege het inreisverbod in Amerika ging dat niet door. Hoe is de situatie nu daar? En komt ze nog wel terug? Ze kletst ons gezellig bij!

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde en Guido Spek te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 165 werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie