Uitzending
Koffietijd - Aflevering 164

Aflevering 164

Koffietijd

7-5-2020

| 89 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het is tijd om van de bank af te komen!
We gaan weer lekker dansen, met ons dynamische duo, Mikey en Megan!

'Wat eten we?'
Bij Koffietijd hebben we natuurlijk onze koks: Klaas, Jigal, London, Hidde en Pieter. En Net5 heeft nu Jet van Nieuwkerk!

Een exclusief Moederdag-pakket
Komende zondag is het Moederdag. De dag waarop we ieder jaar onze moeders, oma's en tantes extra in het zonnetje zetten. Maar gezellig bij elkaar op bezoek gaan zit er dit jaar helaas niet in. Daar heeft Martijn Nekoui, oprichter van MOAM, gelukkig iets op bedacht!

Noedelpudding van Jigal's moeder
Jigal deelt vandaag het recept van zijn moeder: noedelpudding. Niet alleen Jigal is er gek op, maar zijn kinderen ook! Speciaal voor moederdag deelt hij vandaag het recept.

Onze Koffietijd-vrouwen over mantel-zorgen
Mantel-zorger Maxime vertelde gisteren hoe pittig het voor haar is om voor haar vader met Alzheimer te zorgen. Vandaag praten we verder over mantel-zorg met drie van onze Koffietijd-vrouwen, die allemaal mantel-zorgen!

Hoe wapenen we onszelf tegen de eikenprocessierups?
Helaas is 'ie er weer: de eikenprocessierups. Vorig jaar doken deze harige beestjes ineens overal op in Nederland en hadden veel mensen last van jeuk en irritatie. Inmiddels weten we waar we mee te maken krijgen, dus nu is het zaak om ons hier goed tegen te wapenen.

In deze uitzending van Koffietijd was Jet van Nieuwkerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 164 werd uitgezonden op donderdag 7 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie