Uitzending
Koffietijd - Aflevering 163

Aflevering 163

Koffietijd

6-5-2020

| 132 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De laatste oefeningen van Krakkie!
De laatste week van de Fit met Koffietijd-challenge is alweer aangebroken! Maar we zijn er nog niet. Krakkie heeft nog een paar goede oefeningen voor ons. Doe je mee?

Hongaarse goulashsoep
Zo dicht bij moederdag kookt Klaas het recept van zijn moeder waar hij altijd blij van wordt: goulashsoep. Hij deelt zijn moeders recept graag met ons.

Hoe is het in België bij Samson & Marie?
Een tijdje terug waren Samson & Marie voor het eerst te gast bij Koffietijd. Vandaag vragen we ze hoe zij deze tijd in België beleven!

De impact van het coronavirus op mantelzorgers
De corona-crisis heeft ook gevolgen voor mantelzorgers van mensen met dementie. Dit blijkt uit een peiling van Alzheimer Nederland. Met name de mantelzorgers van mensen met dementie die thuis wonen, missen de ondersteuning die is weggevallen. We praten hierover in Koffietijd met Maxime van Wooning en Corrie Dubach, beiden mantelzorger. Maxime van haar 82-jarige vader Bert, Corrie van haar 76-jarige man met alzheimer. Met behulp van de VriendenLoterij kan Alzheimer Nederland zich ook nu inzetten voor mensen met dementie en hun naasten.

De leukste artikelen in vrouwenbladen
Onze Jan Heemskerk heeft weer de nodige vrouwenbladen voor ons opengeslagen. Wat viel hem op? Hij vertelt erover!

Lonneke geeft modetips!
Met haar boek 'Style your Life' drong stylist Lonneke Nooteboom vorige week direct naar de nummer 1 positie in de bestseller 60 van de CPNB van meest verkochte boeken. In Koffietijd vertelt ze over de geheimen van het boek én geeft ze ons modetips!

Carol Rock verrast haar moeder!
Het is bijna Moederdag en Carol Rock wil haar moeder graag in het zonnetje zetten. Hiervoor stapt ze uit haar comfort zone, door zelfgemaakte Thaise viskoekjes uit ons Made by Koffietijd-kookboek voor haar te maken.

In deze uitzending van Koffietijd was Jan Heemskerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 163 werd uitgezonden op woensdag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie