Uitzending
Koffietijd - Aflevering 162

Aflevering 162

Koffietijd

5-5-2020

| 87 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

75 jaar vrijheid
In het jubileumboek 75 jaar vrijheid delen 75 Nederlanders hun verhaal over oorlog en vrijheid. Het boek begint bij de 1-jarige Noah en eindigt bij de 75-jarige Jan. Allen in vrijheid geboren, en elk met hun eigen familieverhaal.

Het Bevrijdingsdagconcert op de Amstel, maar dan anders
Bevrijdingsdag eindigt traditiegetrouw met het Concert op de Amstel, bijgewoond door de koninklijke familie en met heel veel publiek. Dit jaar is alles anders, maar is er gelukkig wel een 5 Mei Concert vanuit Theater Carré.

De Nationale Kinderherdenking
Op 4 mei wordt de Nationale Kinderherdenking georganiseerd bij het vrolijkste oorlogsmonument ter wereld: Madurodam. Op Bevrijdingsdag praten we na met Silver, Sofie en Busra die hieraan mee werkten. Hoe is het gegaan? Wat waren hun ervaringen? Wat voor reacties hebben ze ontvangen?

Een Moederdagcadeautje voor de moeder van Ron Weil!
Moederdag staat voor de deur en ook onze moeders kunnen in deze tijd wel wat liefde gebruiken, ook al is het op afstand. Zo ook de moeder van onze Koffietijdvriend, stylist Ron Weil. Hij verrast zijn moeder met een zelfgemaakte uiensoep uit ons Made by Koffietijd-kookboek.

Muziektips (én een optreden) van Guido!
Natuurlijk allemaal in het thema van Bevrijdingsdag!

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 162 werd uitgezonden op dinsdag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie