Uitzending
Koffietijd - Aflevering 137

Aflevering 137

Koffietijd

10-3-2020

| 214 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -John Williams presenteert het uitvindersprogramma 'Briljant!'. -Wiskundige en wetenschapsactivist Pim Martens en Karen Soeters, oprichter van House of Animals, weten alles over de emoties van dieren. -Roy Donders presenteert zijn nieuwe single: 'Vakantievlam'. -Patrick Martens geeft tips voor leuke films en series.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Roy Donders is terug en zingt 'Vakantievlam'!
Ondernemer, stylist, kapper, volkszanger, Roy Donders is een echte duizendpoot. Na roerige tijden is hij weer helemaal terug!

John Williams gelooft zijn eigen ogen niet in het programma Briljant!
Al jaren is hij een vertrouwd gezicht bij RTL. En of je nu geldproblemen hebt, bonje met je buren of de allerslechtste chauffeur van Nederland bent, John schiet te hulp. In zijn nieuwe programma Briljant! zien we hoe creatieve geesten de kans krijgen om hun uitvindingen te pitchen.

Patrick praat ons weer bij!
Patrick, onze entertainmentexpert, komt ons weer bijpraten over de leukste films en series!

Lenie krijgt het cadeautje van Koffietijd!
Vivian is vandaag in Schiedam, waar Lenie verrast gaat worden met het cadeautje van Koffietijd.

Het raadselachtige gevoelsleven van dieren
Karen Soeters van House of Animals schuift vandaag weer bij ons aan n heeft een bijzondere gast voor ons meegenomen: Pim Martens. Hij kan ons meer vertellen over de emoties van dieren.

In deze uitzending van Koffietijd waren John Williams, Patrick Martens en Roy Donders te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 137 werd uitgezonden op dinsdag 10 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie