Uitzending
Koffietijd - Aflevering 134

Aflevering 134

Koffietijd

5-3-2020

| 127 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Anouk Glaudemans won 'Heel Holland Bakt' en gaat vandaag met Hidde iets lekkers maken. -Soulzanger Steffen Morrison treedt op met zijn nieuwe single 'Positivity'. -Koffieleuters Jan Heemskerk, Guido Spek en Bastiaan Ragas praten over vrouwen met topfuncties. -Wijnrecensent Harold Hamersma schreef een boek over zijn kleurrijke famillie en zijn jeugd. -Marcel Brienne geeft gezondheidstips.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

'Onder de rook van de Heineken'
Dat is het nieuwe boek van wijnrecensent Harold Hamersma. Dit keer niet, zoals we van hem gewend zijn, over wijn. Maar over zijn jeugd in de Pijp.

Wat voor functie heeft de huid eigenlijk?
Bij een orgaan denken de meeste mensen wellicht aan het hart, de longen of de lever. Maar wisten jullie dat de huid, ook een orgaan is? Sterker nog, het is het grootste orgaan dat we hebben. En daar moeten we natuurlijk wel een beetje zuinig op zijn. Iemand die alles weet over de verzorging van ons lichaam, en dus ook van de huid, dat is Marcel.

'You've Been Hit By a Butterfly'
Na zijn optreden op het North Sea Jazz festival heeft Steffen Morrison niet stilgezeten. Een clubtour in Spanje, een theatertour in Nederland. En sinds vorige week een nieuwe single, van het album dat in mei wordt uitgebracht.

Slof met Zwitserse room en vers fruit
Gemaakt door Hidde en Anouk, de winnares van Heel Holland Bakt!

Kees verrast zijn vrouw Yvonne
Met het Cadeautje van Koffietijd! Want Yvonne is zijn grote steun en toeverlaat!

Een verplicht vrouwenquotum
Dit voorjaar komt het kabinet met een wetsvoorstel voor een verplicht vrouwenquotum in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Het idee daarachter is dat 30% van de topfuncties, verplicht dus, wordt bekleed door vrouwen. En of dat terecht is of niet. Dat bespreken we met Koffieleuters Jan, Guido en Bastiaan.

Een memorabele avond bij het 'Goed Geld Gala' van de Nationale Postcode Loterij
Daar werd bekendgemaakt dat de Loterij een recordbedrag van ruim 376 miljoen euro schenkt aan 123 goede doelen die zich inzetten voor mens en natuur. Maar dat was niet het enige; de oprichter en directie-voorzitter Boudewijn Poelmann heeft namelijk aangekondigd dat hij na 30 jaar het stokje overdraagt aan collega Sigrid van Aken!

In deze uitzending van Koffietijd waren Bastiaan Ragas, Guido Spek en Jan Heemskerk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 134 werd uitgezonden op donderdag 5 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie