Uitzending
Koffietijd - Aflevering 138

Aflevering 138

Koffietijd

11-3-2020

| 116 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Oud-Songfestival-presentatoren Nance, Paula Patricio en Viola Holt vertellen onder meer over hun ervaring destijds. -Met chef-kok Peter Lute en initiatiefnemer Isabel Boerdam praten we over de Nationale Week Zonder Vlees. -Directeur van Stichting Free a Girl, Evelien Hölsken, schuift samen met ambassadeur Thomas Berge aan om over het werk van de stichting te vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het songfestival komt steeds dichterbij
En we hebben het erover met oud presentatrices Nance, Paula en Viola.

Duizenden meisjes zijn dagelijks slachtoffer van seksuele uitbuiting
Stichting Free A Girl bevrijdt wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie. Zij hebben een prachtige eenmalige schenking van maar liefst 1 miljoen euro ontvangen op het Goed Geld Gala van de Postcode Loterij.

Geroosterde knolselderij
Niet één maar twee koks in de keuken vandaag. Ze maken een heerlijk vegetarisch gerecht.

Doe je nog mee?
Het is woensdag en dat betekend dat Krakkie er weer is. Hij herhaalt de oefeningen van de afgelopen weken én geeft ons weer een nieuwe tip mee!

Pamela verrast de lieve Nel
Patrick verrast vandaag de 91-jarige Nel. Een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden volgens collega Pamela.

Een vegetarisch pop-up restaurant
En..? Lukt het jou om een week geen vlees te eten? Het is deze week de Nationale Week Zonder Vlees.

In deze uitzending van Koffietijd waren Paula Patricio, Thomas Berge en Viola Holt te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 138 werd uitgezonden op woensdag 11 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie