Uitzending
Koffietijd - Aflevering 27

Aflevering 27

Koffietijd

18-3-2020

| 301 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Acteurs Denise Aznam en Matheu Hinzen over de animatiefilm 'Everest: De Jonge Yeti'. -Beautyspecialiste Maaike Dorsteen over transpireren. -Ans Markus over haar autobiografie 'Masker Af'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lekker Bezig Sarah! (aflevering 17)
In de rubriek Lekker Bezig maakt Sarah roerbaknoedels met kip kerrie van Maggi!

Diane verrast haar man Edwin
Het is oktober woonmaand en daarom geven wij deze hele week een wooncheque van Sanders Meubelstad weg. Vandaag is Patrick in Alphen aan den Rijn, zodat Diane haar man Edwin kan verrassen.

Deze zin lukte Loretta maar niet om in te spreken!
Stemacteurs Matheu Hinzen, Denise Aznam en stemregisseur Marty de Bruijn zijn bij Koffietijd om te vertellen over de nieuwe film Jonge Yeti. Loretta heeft hier ook een rol in als stemacteur. Ze heeft er alleen soms wat moeite mee om bepaalde zinnen in te spreken.

Maaike's bewuste beautytip
Maaike Dorsteen geeft een beautytip over bewust verzorgingsproducten kiezen.

Ans Markus haar expositie voor haar overleden broer
Ans Markus haar wereld stond stil toen haar broer overleed. Ze vertelt over de expositie die zij toen maakte.

Gegratineerde Franse uiensoep
Deze robuuste uiensoep weerspiegelt het wezen van Parijs. De soep werd bekend als het klassieke versterkende hapje dat vroeger 's nachts in zowel grote als kleine bistro's in de buurt van Les Halles, de voormalige centrale markt, werd geserveerd.

Kim Kesseler over borstkanker en het moederschap
Het is borstkankermaand en in Koffietijd en 5 Uur Live besteden we de hele maand aandacht aan de vele gezichten van deze ziekte. Vandaag praten we met Kim Kesseler over borstkanker en het moederschap.

In deze uitzending van Koffietijd was Ans Markus te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 8 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie