Uitzending
Koffietijd - Aflevering 53

Aflevering 53

Koffietijd

19-3-2020

| 422 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Waarom Claudia Roden 'the godmother of culinary writing' is
Britse kookboekenauteur Claudia Roden is in Nederland vanwege de herdrukken van haar kookboeken. Emma Levie zit ook aan tafel, omdat zij de tekeningen voor de omslag heeft gemaakt.

Het bedrag dat iedere winnaar van de Extra PostcodeKanjer krijgt
Het is feest voor iedereen die in de Postcode Loterij meespeelt in Berkhout met de postcode beginnend met: 1647. Afgelopen zondag is in het televisieprogramma Eén tegen 100 bekendgemaakt dat de Extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen euro is gevallen op deze postcode in het historische dorp Berkhout.

Olga verrast haar dochter Tessa
Vivian is met Het Cadeautje van Koffietijd bij Olga. Zij verrast haar dochter Tessa met een waardebon van Specsavers, omdat ze trots is dat Tessa zich volledig inzet voor haar gezin.

Lakshimi - 'Northern Sky'
Lakshimi zingt een nummer uit haar voorstelling 'Adem' voor ons: 'Northern Sky'.

Um Ali
Jigal maakt Um Ali: een typisch Egyptisch dessert, als eerbetoon aan Claudia Roden.

Synthia Stoffer wil vrouwen sterker en zelfbewuster maken
Synthia Stoffer heeft één missie: vrouwen sterker en zelfbewuster maken. Niet alleen door ons fysieke zelfverdedigingstechnieken te leren, maar ook door mentaal weerbaarder te worden. Ook Pernille doet hier aan mee. Zij kreeg een workshop van Synthia.

Herkent Leco alle sterren die de Lecolook hebben?
Leco staat al jaren bekend om zijn 'Lecolook'. Quinty en Pernille testen hoe goed hij zijn eigen look eigenlijk kent in De Lecolook Quiz.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 13 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie