Uitzending
Koffietijd - Aflevering 135

Aflevering 135

Koffietijd

6-3-2020

| 356 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Anja Meulenbelt, Carol Rock en Justine van de Beek praten over Internationale Vrouwendag. -Actrice Nora El Koussour en Yara Michels, hoofdredacteur van LINDA.meiden, over jonge vrouwen aan de top. -Shilo Shiv Suleman van The Fearless Collective maakt a.s. zondag een muurschildering op de gevel van het Stedelijk Museum Amsterdam.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Ellen ten Damme met Knock On Wood
Eerder zong ze een stukje van Madonna en nu geeft ze ons nog een prachtig optreden.

Twee jonge vrouwen aan de top
Yara en Nora zijn twee jonge vrouwen aan de top. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Wat betekent feminisme voor ze en hebben ze tips voor andere jonge vrouwen?

Het feminisme vieren op een festival
Om Internationale Vrouwendag te vieren organiseert Mama Cash, in samenwerking met de Postcode Loterij, het Feminist Festival. Met dit festival biedt de organisatie een podium (door het hele land) aan feministische kunstenaars en activisten.

Ria verrast liefste bridge-vriendin Rechell
Vivian is weer op pad gegaan om iemand te verrassen.

Zondag is het Internationale Vrouwendag
Met Anja Meulenbelt, Carol Rock en Justine van de Beek staan we stil bij de weg die zij vrijgemaakt hebben en nog steeds vrijmaken voor de volgende generaties vrouwen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anja Meulenbelt, Yara Michels en Ellen ten Damme te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 135 werd uitgezonden op vrijdag 6 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie