Uitzending
Koffietijd - Aflevering 140

Aflevering 140

Koffietijd

13-3-2020

| 127 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: Wibi Soerjadi over de vijftig verjaardagsconcerten die hij dit jaar gepland heeft. -Maaike Dorsteen geeft tips over het reinigen van je huid. -Belle Barbé, Elsbeth Reitzema en Esther van der Steeg over de Week van de Lentekriebels.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wibi Soerjadi speelt 'Ave Maria'
Wibi Soerjadi speelt voor ons het prachtige nummer 'Ave Maria'.

Een magische verjaardag voor Wibi
Wibi komt net uit Parijs. Hij is namelijk door Disneyland uitgenodigd om daar zijn 50e verjaardag te vieren. Hij vertelt over deze magische avond!

Eline is bij 'Holiday on Ice'
Na bijna vier jaar komt in december Holiday on Ice terug met een nieuwe show: Supernova. Verslaggever Eline kreeg de kans de show alvast in Parijs te zien.

Hoe belangrijk is gezichtsreiniging nou echt?
De huid van ons gezicht is erg kwetsbaar. Deze heeft een hoop te verduren; van grillige weers omstandig-heden tot vervelende onzuiverheden. We scrubben, moisturizen en peelen ons een ongeluk, maar wat werkt er nou écht? Maaike is hier vandaag om ons tips te geven..

Gnocchi met tomaten, paddenstoelen en burrata
Fluweelzachte gnocchi met een simpele Italiaanse saus.

Mirjam is trots op haar vader!
Mirjam is trots op haar vader omdat hij nooit zijn humor is verloren ondanks de moeilijke tijd die hij meemaakte. Daarom verdient hij vandaag het Cadeautje van Koffietijd!

'De Week van de Lentekriebels'
Veel mensen vinden het lastig om de juiste benaming te gebruiken of om met hun kinderen over seksualiteit te praten. Daarom is er 'De Week van de Lentekriebels', om seksuele voorlichting aan kinderen onder de aandacht te brengen.

In deze uitzending van Koffietijd was Wibi Soerjadi te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 140 werd uitgezonden op vrijdag 13 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie