Uitzending
Koffietijd - Aflevering 136

Aflevering 136

Koffietijd

9-3-2020

| 133 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Boekenweek. Özcan Akyol schreef dit jaar het Boekenweekessay 'Generaal zonder leger'. Ellen Deckwitz schreef het gedicht 'Rebel'. -The Kik vertelt over het nieuwe album, 'Jin', en treedt op. -David Smeekes is huisarts en werkzaam bij de Hartstichting. Hij vertelt wat je moet doen als iemand een hartaanval krijgt.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat heeft The Kik nou met Chinese restaurants?
Die keren namelijk in meerdere nummers terug. Er is zelfs een nummers vernoemd naar een typische naam voor een Chinees restaurant: de Gouden Wok.

Wat kun je doen om het risico op een hartstilstand te verlagen?
Deze hele maand vragen we extra aandacht voor de Hartstichting tijdens de PrijzenBingo van de VriendenLoterij. Vandaag vragen we ons af wat we kunnen doen om het risico op een hartstilstand te verlagen!

Wat is nou een film zonder filmmuziek?
Het wordt wel eens gezien als het onder-geschoven kindje van de film: Filmmuziek. Onterecht als je het aan ons vraagt! Filmcomponist Bart Westerlaken laat ons zien en horen waarom een film niet zonder filmmuziek kan!

Groentecurry met peulvruchten en paneer
Een heerlijke curry met veel groenten en paneer.

Wanneer ben je een rebel of dwarsdenker?
Afgelopen zaterdag is de 85e editie van de Boekenweek van start gegaan, dit keer met het thema 'Rebellen en dwarsdenkers'.

In deze uitzending van Koffietijd was Özcan Akyol te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 136 werd uitgezonden op maandag 9 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie