Uitzending
Koffietijd - Aflevering 139

Aflevering 139

Koffietijd

12-3-2020

| 116 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig won de Lennaert Nijgh Prijs voor beste tekstdichter. -Cabaretduo Carlie Spruijt en Eva Opperman vertellen over een nieuw project. -Jan Heemskerk, Carol Rock en Marga van Praag praten over het coronavirus.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Pepijn Lanen is de kersverse winnaar van de Lennaert Nijghprijs
Pepijn Lanen, ook bekend als Faberyayo van de Jeugd van Tegenwoordig is de winnaar van de Lennaert Nijghprijs. En dat heeft hij te danken aan zijn creativiteit met woorden!

Rick Evers doet verslag van het staatsbezoek in IndonesiŽ
Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn tot en met vrijdag op staatsbezoek in IndonesiŽ. Daar bezoeken ze politieke, economische en culturele plekken. Rick Evers is ook op de eilanden en doet verslag!

Hidde gaat het theater in!
In september staat Hidde in het theater, in Naaldwijk, met zijn eigen voorstelling 'Hidde's Chocolate Factory', een theaterbeleving over chocolade. Hij vertelt alles over chocolade: over hoe het geproduceerd wordt, hoe het ontstaan is... …n hij heeft een aantal muzikale gasten uitgenodigd.

Worteltaart met gemarineerde sinaasappel en chocolade
Hidde's worteltaart met sinaasappel en chocolade.

Waar vind je betrouwbare informatie over het coronavirus?
Inmiddels zijn ruim 500 mensen in Nederland besmet met het coronavirus en heeft het virus steeds meer invloed op ons dagelijks leven. Dit roept natuurlijk allerlei vragen op, die je zo goed mogelijk wilt laten beantwoorden. Waar vind je betrouwbare informatie?

Een weekendje weg voor een lieve man!
Het Cadeautje van Koffietijd is vandaag gevuld met een heerlijk weekendje weg naar Droomparken. En dat weekendje weg is voor een man, die altijd klaar staat voor zijn vrouw.

Kostbare kunstwerken bewonderen in het klaslokaal
Kostbare kunstwerken bewonderen, en dat in het klaslokaal. Dankzij het project 'Boijmans in de klas' is dat voor scholen in Rotterdam mogelijk.

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Heemskerk, Lennaert Nijgh, Marga van Praag en Pepijn Lanen te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 139 werd uitgezonden op donderdag 12 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie